Ağrı'dan Kısa Kısa

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan, Diyadin ilçesinde aday öğretmenlere yönelik başlatılan Yetiştirme Programını ziyaret etti.

Diyadin ilçesi Mehmet Melik Özmen Ortaokulunda düzenlenen aday öğretmenlere yönelik Yetiştirme Programı Seminerine katılan Turan, burada yaptığı konuşmada, öğretmenliğin önemine işaret ederek, 'Bugünün yönetenleri olarak biz ne yaparsak yapalım, bu yarışta kazanmanın anahtarı sizlerin elindedir çünkü sahip olduğumuz genç ve dinamik nüfusu işleyecek, cevherleri bulup ortaya çıkartacak ve ülke hizmetine sunacak kişiler sizlersiniz.' dedi.

- Sokak hayvanları için su kabı yerleştirildi

Ağrı Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından hayvanların su ihtiyacını karşılamak için sokaklara su kabı bırakıldı.

Şube Müdür Necati Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışmanın Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından sokak hayvanları için başlatılan kampanya kapsamında yapıldığını söyledi.

Sokak hayvanlarına karşı halkı bilinçlendirmeyi amaçladıklarını belirten Kara, halkın bilinçlenmesi amacıyla yaz aylarında, sokak hayvanlarının da suya ihtiyacı olduğunu anlatmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA