Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası

AOSB Başkanı Sütcü, Türk Kızılayı'nın Vekaletle Kurban Kesim Kampanyasına destek verdi.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü, Türk Kızılayı'nın Vekaletle Kurban Kesim Kampanyasına destek verdi.

Türk Kızılayı Adana Şubesinden yapılan açıklamaya göre, 'kurban bereketi yıl boyu sürsün' sloganıyla 2007 yılından bu yana geleneksel hale getirilen kampanyaya ilginin her geçen gün artarak devam ettiği belirtildi.

Kurban vekalet bedelinin yurt içi kesimler için 735, yurt dışı kesimler için ise 500 lira olarak belirlendiği kampanyaya bir desteğinde Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü’den geldiği kaydedildi.

Sütcü, kurban vekaletini, Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı'ya verdi.

Kızılay’ın ihtiyacı olanı bulma ve yardımları ulaştırma konusunda tüm dünyanın takdirini kazanmış bir organizasyon olduğunu belirten Sütcü, 'Ben de Kurban Bayramı'nda kurban ibadetimi Kızılay aracılığı ile gerçekleştireceğim. Bu vesileyle tüm hayırseverleri, kurban etlerinin gerçek ihtiyaç sahiplerinin sofralarına ulaştırıldığı kampanyaya destek olmaya çağırıyorum. Böylesine hayırlı bir işe aracılık ettikleri için de Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve ekibine teşekkür ediyorum.' ifadelerini kullandı.

Saygılı da kampanyaya bağışlanan kurbanların Et ve Süt Kurumu tesislerinde islami şartlara uygun şekilde, din görevlisi, noter ve veteriner eşliğinde kesileceğini belirterek, bayram yaklaştıkça kampanyaya desteğin büyüyerek devam ettiğini kaydetti.
Kaynak: AA