Kırşehir'de Üstyapı Çalışmaları

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda vatandaşların yaşam kalitelerini artırmaya odaklı peyzaj ve kaldırım çalışmaları yaptıklarını bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, kent merkezi Mehmet Ali Altın Bulvarı ile Kervansaray Mahallesi Çatı Yapı yolunun altyapısının tamamlandığını, çevre düzenlemesi, peyzaj ve kaldırım çalışmalarını da en kısa sürede bitirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Kırşehir'i yeniden inşa ettiklerini dile getiren Bahçeci, şunları kaydetti:

'Kırşehir halkının yaşam kalitesini en üst düzeye çıkarmak, mutlu insanların geleceğe umut ve heyecanla baktığı, yaşamaktan zevk aldığı kent oluşturmak için halkımızdan aldığımız güçle gerçekleştirdiğimiz hizmetlerle hedeflerimize kararlı adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Vatandaşların yaşam kalitelerini artırmaya odaklı çalışıyoruz. Şehrin ihtiyaca karşılık vermek adına yeni yollar yapıyoruz. İlimizin artan nüfusuna karşı altyapı ve üstyapısıyla beraber park, yeşil alan, sosyal yaşam alanları oluşturuyoruz. Gelişen ve değişen bir Kırşehir için belediye olarak günün ihtiyaçlarını karşılarken bir yandan da geleceğin Kırşehirini inşa ediyoruz. Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz. Uzun vadede hedefimiz kaliteli ve konforlu bir kent yapmak. Bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz.'

Kaynak: AA