Altay'dan Başbakan Yıldırım'a Teşekkür

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu'da temeli atılan tesisler için Başbakan Binali Yıldırım'a teşekkür etti.

Altay, yaptığı açıklamada, Başbakan Yıldırım tarafından temeli atılan Yüksek Hızlı Tren İstasyonu ve Lojistik Merkezi'nin Selçuklu'ya değer katacağını belirterek, yapılacak olan tesisin Konya'yı önemli bir ulaşım ve lojistik merkezi haline getireceğini kaydetti.

Tesislerin, 2023 hedefleri doğrultusundaki güçlü Türkiye için şehrin önemli bir merkez olduğunu bir kez daha gösterdiğini aktaran Altay, şunları ifade etti:

'Konya Yüksek Hızlı Tren Garı ve Konya Lojistik Merkezi şehrimize sosyal ve ekonomik alanda çok büyük katkılar sağlayacak. Konya ve Selçuklu'ya tarihi bir gün yaşatan Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a ve temel atma törenine katılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan, Başbakan Yardımcımız Recep Akdağ, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Eşref Fakıbaba, Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan, Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Sorgun'a, Konya milletvekillerimize ve hükümetimize hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Ayrıca hem Konya özelinde hem ülke çapında gerçekleştirdiği kalkınma hamleleri ile ülkemize çağ atlatan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum.'

Kaynak: AA