Alman gazeteci Almanya-PKK ilişkilerini anlattı

Türkiye’ye yakınlığıyla bilinen Alman gazeteci Martin Lejeune, 'PKK’nın Almanya; Alman vakıfları ve gizli servisi tarafından kurulduğunu' söyledi.

Alman gazeteci Almanya-PKK ilişkilerini anlattı
Alman gazeteci Almanya-PKK ilişkilerini anlattı
Almanya'da Erdoğan ve Türkiye'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Martin Lejeune, Merkel, FETÖ ve PKK ilişkisinin görünmeyen kirli yüzünü Star Gazetesi'nden Mehmet Bayar'a anlattı. PKK için Almanya'nın derin devleti diyen Lejeune, Merkel'in eteği altında sakladığı teröristleri deşifre etti. Alman gazeteci Lejeune, Almanya'nın 17-25 Aralık'tan itibaren nasıl Türkiye'yi hedef tahtasına koyduğu ve Büyükada'da gerçekleşen ikinci Gezi kalkışmasının altında yatan nedenleriyle beraber Türkiye düşmanı firari Can Dündar'ı Almanya'da kimlerin koruduğunu gün yüzüne çıkardı. Almanya terör örgütlerinin üssü haline gelmesi ve Merkel yönetiminin bu durum karşısında sessiz kalması Türkiye üzerinde oynanan oyunların sadece bir parçası olduğunu ifade eden Lejeune. Merkel'in Türkiye'yi bitirme pahasına Alman halkını bile gözden çıkardığına da değindi.

ERDOĞAN PKK'NIN BELİNİ KIRDI


Büyükada'da yaşanan kaos toplantısının ardından gündeme gelen sorunlardan bir tanesi Almanya'nın Türkiye içinde daha açığa çıkmamış gizli faaliyetleri var mı? Varsa Almanya istihbaratı Türkiye'de bunu ne şekilde kullanıyor?

Bunu bekleyebiliriz hatta beklemek zorundayız. Çünkü bağımsız, güçlü ve yeni Türkiye, Almanya'nın ve Alman hükümetine tahakküm eden güçlerin gözüne batan bir dikendir. Birçok kirli metotlara başvuracaktır. Almanya'da politikacılar ve medya Türkiye'de can güvenliği olmadığı konusunda propaganda yapıyor. Almanya geçmişte PKK gibi terör örgütlerini kullanmış ya da FETÖ'nün askeri bağlantıları tarafından Türkiye'de turizm sezonu başlamadan önce bombalar patlatılmıştır. Reis bu bağlantıları kesti. PKK o kadar zayıfladı ki artık Türkiye'de hiçbir yeni üye kazanamayacak durumda. Alman vakıflarının elinde kalan sadece Türkiye'ye zarar vermek isteyen muhalefet var. Almanya gizli operasyonlarını insan hakları oluşumları ve kaos antrenörleri ile kamufle etmek zorunda. Ayrıca NATO ve ABD bağlantısında Türkiye'ye karşı bir şeyler olması umudu içerisinde. Lakin bu da 15 Temmuz darbe girişimi gibi gerçekleşemeyecek.

Alman gazeteci Almanya-PKK ilişkilerini anlattı

ALMANYA FETÖ'CÜLERİ YENİ DARBE GİRİŞİMİ İÇİN HAZIRLIYOR

Sürekli birçok yabancı devletin darbe girişiminin arkasında olduğu söyleniyor. Almanya'nın buradaki rolü nedir?


Bazı güçler Türkiye ile ilgili konularda Almanya'yı kullanıyor. Almanya ve Alman Vakıfları üzerinden Gezi olayları kışkırtması gerçekleştirildi. 17-25 Aralık ve Gezi olaylarında başarı sağlanamadıktan sonra 15 Temmuz 2016 darbesi ile Erdoğan'ın öldürülüp milletin gücünü parçalama planlarını devreye soktular. Fakat bu girişim de başarısız oldu. Almanya, Amerika'nın ve NATO'nun bu faillerini kendi topraklarında siyasi sığınmacı olarak gösterip bunun kara bir propaganda yaparak, darbecilere sığınma hakkı veriyor, onları besliyor ve gelecek için hazırlıyor.

Avrupa neden içişlerimize karışıyor?

Yüzyıllarca halifeliğin kaldırılması için paralar harcandı, ajanlar sızdırıldı. Bunun karşılığında Türkiye Cumhuriyeti kurulabildi. Batı'daki gibi giyinilmenin zorunlu kılındığı kıyafet yasaları getirildi. Latin harfleri ve Batı Avrupa devletlerinin kanunları alındı. Bu güçler Türkiye'yi ayrıştırmaya başladı ve her emperyalist güç Türkiye'deki bölgeler ve servet üzerinde iddia da bulundu. Alman Parlamentosu'ndaki Ermeni kararı da Türkiye'yi yolundan çevirmek için en önemli propaganda yalanlarından biriydi. Yine başarılı olamadılar.

MERKEL, ALMANYA HALKINI SATTI VE İHANET ETTİ

Avrupa Türkiye'ye karşı ikili bir oyun mu oynuyor?

Angela Merkel halkını sattı ve ihanet etti. Politikacılar ve medya kendi davranışlarını haklı çıkarmak için yalan söylüyor. Adada tutuklanan kişilerin CHP ile bağlantılı oldukları hatta CHP'li muhalifler ile telefonlaştıkları ortaya çıktı. CHP'nin Almanya'da ‘CHP Almanya' diye bir partisi var ve bunun dışında bir kardeş partisi de mevcut.

Türkiye'nin bölgede sahip olduğu rol nedir?


Türkiye, IMF ve Dünya Bankası'na borçlarını tamamen ödeyip onlarla bir daha anlaşma imzalamadığından beri hedef ülke oldu. Büyüme oranları o kadar yükseldi ki enflasyon oranları Osmanlı imparatorluğu dönemindeki ve Türkiye tarihindeki en düşük seviyelere kadar indi. Kartellerin Türkiye'ye karşı yaptığı her harekete rağmen Türkiye lider konuma geldi.

24 Eylül 2017'de Federal Parlamento seçimleri yapılacak. Türkiye'yi kışkırtarak seçmenlerin oyları alınmak mı isteniyor?

Merkel hükümeti teröristleri barındırıyor. Türkiye tarafından aranan 4 bin 500 terörist Almanya'da ve iade edilmiyor. Alman istihbaratının resmi istatistiklerine göre Almanya'da 14 bin PKK'lı terörist yaşıyor. Seçimlerden sonra bu propaganda biraz azalabilir ama kapalı kapılar ardında planlanan ve uygulanan entrikalar bitmeyecektir.

ALMANYA'DAKİ DERİN DEVLET PKK'DIR!

PKK tarafından Almanya'da birçok kez saldırıya uğradınız. Neden hedefsiniz?

Çünkü Almanya'da bu konuları gün ışığına çıkaran tek kişiyim. PKK'nın Almanya; Alman vakıfları ve gizli servisi tarafından kurulduğunu, finanse edildiğini açıkça söylüyorum. Almanya bu terör örgütlerine silah sevkiyatı bile yapmakta. PKK Almanya'yı yönetiyor. Almanya'daki derin devlet PKK'dır, PKK eşittir Almanya! PKK'yı bir işçi partisi olarak gösterip bütün suçlarını örtbas etmeye çalışıyorlar. Almanya PKK'yı Türkiye'ye silah satabilmek için kurdu. Türkiye bu oyunu anlayınca Ruslar'dan silah almaya başladı. Almanya PKK'yı hayatta tutmaya çalışıyor ki silah satışı tekrar canlanabilsin. Açıkça şu soruyu soruyorum: Almanya bu bataklıktan nasıl kurtulacak?

Kendinizi Almanya'da güvende hissediyor musunuz?


Hayır. Almanya'da bana saldırıda bulunan PKK'lılara savcılık ve polis soruşturma başlatmıyor. 11 Aralık 2016'da Berlin'de bir PKK'lı tarafından bıçaklı saldırıya uğradım. 5 Temmuz 2017'de 6 PKK'lı tarafından Bremen Mahkemesi kapısında polisin gözü önünde vahşice dövüldüm. 29 Temmuz 2017'de üç PKK yandaşı beni kamyonetle kaçırmak istedi. 11 Ağustos 2017 akşamı iki PKK'lı beni tren istasyonunda takip etti ve beni dövmek istedi. Bu son 8 ay içinde başıma gelen dört olay.

Alman gazeteci Almanya-PKK ilişkilerini anlattı

ZULME SESSİZ KALMADIĞIM İÇİN İŞİMDEN KOVULDUM

Avrupa kendisini demokrasinin ve insan haklarının beşiği ve merkezi olarak tanımlıyor olmasına rağmen Almanya sizi neden istemiyor?

Uzun zamandır Almanya'da benim anladığım gibi bir demokrasi olmadığını biliyorum. Filistin'deki zulme sesimi yükselttiğim için gazetemden atıldım. Buna Almanya'da izin verilmez. Bugüne kadar hala bir iş bulamadığım için sosyal medyaya bağımlıyım, YouTube, Facebook, Instagram ve Twitter gibi. Burada da düzenli olarak Alman federal hükümetinin isteği üzerine hesaplarım kapatılıyor. Gazeteciler Birliği'nden, Başkanı Frank Bsirske Bilderberg'in Erdoğan ile AK Parti'ye karşı olduğu için kovuldum. Şu anda geçimim tehlikede. Hakkımda politikacılara hakaret ve Filistinlilerin acıları ile ilgili yayınlarımdan dolayı açılmış bir sürü dava var.

DEMOKRASİNİN SON KALESİ TÜRKİYE'DİR

Müslüman olmanız Almanya'yı rahatsız etmesinde bir etken olabilir mi?

Müslüman olmam, zulme uğrayan ve adalet için bu dünyada savaşan bir Türkiye'nin yanında durmam Almanya'yı rahatsız ediyor. Türkiye demokrasi ve insan haklarının son kalesidir. Bir Alman olarak bu gerçekleri yazdığım ve yaydığım için Türkiye hakkında yalan ve kara propaganda yayan politikacılar ve medyanın gözüne bir diken oluyorum.

MERKEL FETÖ'NÜN ARKASINDA

15 Temmuz'dan kısa süre sonra Yenikapı'da mitinge katıldınız. Neler hissettiniz?

Bu tarihi günde kahraman Türk halkıyla beraber 15 Temmuz şehitlerini andığımız için büyük onur duydum. Türk halkının darbeye karşı direndiği ve demokrasiyi savunduğu için 2016 Nobel Barış Ödülü'nü alması gerektiğini düşündüm. Avrupa'daki devlet büyüklerinin hatta Şansölye Merkel'in darbeyi lanetlemese de bu mitingde yer almalarını isterdim. Ayrıca bu mitingi hiçbir Alman kanalı canlı vermediği için utanç duydum.

Cumhurbaşkanımıza olan sempatiniz nasıl oluştu?

Erdoğan inancını sonuna kadar yaşayan ve ona göre davranıp kararlar alan bir devlet başkanı. Bundan dolayı kendisi siyonist güçlerin gözünde bir diken, çünkü kamuoyu önünde ibadet ediyor, duaya çağırıyor ve kimseye ne boyun eğiyor ne de minnet ediyor. Halkı her yönüyle temsil ediyor. O halktan biri. Şunu unutmamak gerekir ki halk 15 Temmuz 2016‘da Recep Tayyip Erdoğan için sokaklara çıktı, onu hayatları pahasına korudu.

GERÇEKLERİ SÖYLEYEN TEK LİDER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı diğer liderlerden ayıran özellik nedir?


Dünyada adaletsizlik konusunda konuşan ve gerçekleri söyleyen tek devlet başkanı Erdoğan'dır. Dünyaya demokrasi dersi veriyor, gerçek ve adaletli bir Müslüman'ın ne demek olduğunu gösteriyor. Benim için Erdoğan insanlara karşı duyarlı ve duygularını gösterebilen, zulme uğrayanları anlayan dostlarına mert ama düşmanlarına karşı sert birisidir. Türk halkı onun için ölüme gidebilir. Bunu 15 Temmuz 2016'da da ispat etti. Her bir Türk'ün asker doğduğunu biliyorum. Kim Türkiye ile uğraşmak isterse, bütün dünyadaki Müslümanları karşısına alır. Bunun için dünyadaki İslam ülkelerinin Recep Tayyip Erdoğan ismini duyduklarında nasıl davrandıklarına bakmak yeterli olacaktır.

Alman gazeteci Almanya-PKK ilişkilerini anlattı

CAN DÜNDAR SİSTEMİN KUKLASI

Almanya sadece Can Dündar'ı değil ayrıca bütün FETÖ teröristlerine kucak açmış durumda. Almanya neden FETÖ'yü yanına alıyor?


Almanya sadece Can Dündar'a değil tüm FETÖ teröristlerine kucak açmış durumda. Can Dündar sistemin kuklası. Almanya'nın ise güçlere karşı taahhütleri var ve bu güçlerin kölesi durumunda. Angela Merkel suçlu Dündar'ı Türkiye'ye vermemesine rağmen Deniz Yücel gibi tutuklu bir sanığın hapisten çıkması için çok uğraştı. Bu şekilde Almanya, kaos eğitmeni Peter Steudtner ve FOCUS propagandacısı Frank Nordhausen da olduğu gibi entrikalarını gizli tutmayı arzu ediyor.

Dündar'ı Almanya'da kim koruyor?


Alman devlet güvenlik birimi tarafından görevlendirilen ve finanse edilen 6 koruma Can Dündar'ın yanından ayrılmıyor. Berlin'deki bürosunda polis tarafından korunup güvenliği sağlanıyor. Ayrıca Adalet Bakanı Heiko Maas da Can Dündar'ı koruyor. Dündar Almanya'da dokunulmaz.

Dündar kime karşı kullanılmak isteniyor?

Türkiye'ye karşı kullanılamaz. Alman halkı için bir kukla gibi kullanılıyor, her şovda boy gösteriyor. Darbe teşebüslerini haklı göstermek için hizmet ediyor. Dündar'ın ‘Yargılanan bir suçlu olarak arandığı ve hukuk devleti Türkiye'nin kendisini suçlu bulduğu' karartılmaya çalışılıyor. Almanya Türkiye‘deki yasalara saygı duymalı, bu şahsı ve iade etmelidir.

Can Dündar'ı kim finanse ediyor?


Open Society Foundation'dan Geroge Soros Rudolf Augstein Vakfı yönetim kurulundan Jakob Augstein Can Dündar'ın Medya Projesi olan ‘Özgürüz'ü finansal olarak destekliyor. Corrcetiv isimli Alman haber ajansının Genel Yayın Yönetmeni David Schraven, Can Dündar için bir büro hazırladı. Sınır Tanımayan Gazeteciler'in Almanya bölümü müdürü Christian Mihr, Can Dündar ve Alman federal hükümeti arasında bağlantı kurup aracılık yaptı.