Mersin Üniversitesi Ve Hastanesinin İçmesuyu Sorunu Giderildi

İçel Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ), İçel Üniversitesi, tıp fakültesi hastanesi ve öğrenci yurtlarının bulunduğu Çiftlikköy Mahallesi’ndeki içmesuyu sorunun tamamlandığını bildirdi.

Mersin Üniversitesi Ve Hastanesinin İçmesuyu Sorunu Giderildi
Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi’ndeki içmesuyu ana dağıtım hattı çalışmalarının tamamlandığını ifade eden İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “İçel Üniversitesi, tıp fakültesi hastanesi ve öğrenci yurtlarının bulunduğu Çiftlikköy Mahallesi ve 34. Cadde üzerinde yapımı tamamlanan çalışmalar kapsamında yeni yapılan konutların içmesuyu ihtiyacını karşılama adına muhtelif çaplarda yaklaşık 4 bin 915 metre içmesuyu hattı döşenmiştir” dedi.

İçmesuyu şebeke hattı eksikliğinin giderilmesiyle birlikte bölgenin içmesuyu sorununun çözüme kavuşmuş olduğunun altını çizen Kocamaz; “Önümüzdeki süreçte de içmesuyu olmayan diğer bölgeler için gerekli plan projelerimizi yürütüyoruz. Çözüme kavuşturabileceğimiz her bölgeye içmesuyu götüreceğiz. Susuz mahalle bırakmamak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. İçmesuyu şebeke hattı olmayan mahalleler için proje çalışmalarımız devam etmektedir" diye konuştu.

Kaynak: İHA