Mardin Büyükşehir Belediyesi Personeline 'İş Güvenliği' Eğitimi

Mardin Büyükşehir Belediyesi personeline 'iş güvenliği' eğitimi verildi.Mardin İl Müftülüğü'nde düzenlenen etkinlikte, Belediye Sağlık İşleri Daire Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi uzmanları tarafından, İŞKUR'un Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında çalışan personel, daimi işçiler, ve vektörel mücadele personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Yaman, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, personellerinin daha verimli ve daha iyi hizmet etmesi için eğitimlere önem verdiklerini kaydetti.

Bu nedenle sürekli seminer ve eğitim programları düzenlediklerinin altını çizen Yaman, 'İlimize en iyi hizmeti yapmak için personelimize önemli görevler düşmektedir. Kendisini geliştiren personelin kentimizde daha güzel işler çıkaracağını biliyoruz. Bu nedenle eğitimlerimize ciddiyetle devam ediyoruz.' ifadelerini kullandı.

İş güvenliği konusunda da hassas olduklarını anlatan Yaman, şunları kaydetti:

'Personelimiz, yaptıkları tüm çalışmalarda kendilerine ve çevrelerine zarar verecek hareketlerden uzak durmalılar. Bu nedenle iş güvenliği olmazsa olmaz konuların başında gelmektedir. Belirli periyotlarla çalışanlarımızın bilgilenmelerini önemsiyoruz. Bugün yaptığımız eğitimin de faydalı olacağına inanıyoruz. Personel eğitimlerimiz devam edecek.'

Kaynak: AA