Kırşehir Bisiklet Kullanımında İddialı Olacak

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, altyapısı biten caddelerde bisiklet yolları yapılacağını ve Kırşehir'in bisiklet kullanımında Türkiye'de örnek gösterileceğini bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Bahçeci, üst yapı çalışmaları devam Mehmet Ali Altın Bulvarı’nda incelemelerde bulundu.

Bulvarda asfalt, bordür, çevre düzenlemesi ve bisiklet yolu kapsamındaki çalışmaların yoğun bir tempoyla devam ettiğini vurgalayan Bahçeci, kısa süre içerisinde hizmete açılacağını dile getirdi.

Yapılan bisiklet yolunda deneme sürüşü de yaptığını aktaran Bahçeci, şunları kaydetti:

'Kaldırım, bisiklet yolu ve peyzajın ilk uygulaması Mehmet Ali Altın Bulvarı'nda devam ediyor. Kısa sürede bitirip diğer caddelere geçeceğiz. Bisiklet yolunda ilk denemeyi de yaptım. Şehrimizde bisiklet kullanımı Türkiye'de örnek gösterilecek. Belediyeye bisiklet ile gidip-gelmeyi taahhüt ediyorum. Kırşehir’de bisiklet kullanımını artırarak hem sağlık, hem ekonomi, hem trafik açısından önemli bir adım atılacak. Şehrimiz, bisiklet şehri olmakta hızla ilerleyecek. Güzel şehrimizde yaşayan herkesi projemiz bittiğinde bisiklet binmeye davet ediyorum.'

Kaynak: AA