İstanbul'daki Fırtına Ve Sağanak

Olumsuz hava şartlarından etkilenen Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bahçesi, hastane personeli tarafından temizlendi.

İstanbul'da geçen haftaki olumsuz hava koşullarından etkilenen Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bahçesi, hastane personeli tarafından temizlendi.

Hastane yöneticisi Prof. Dr. Ali Rıza Odabaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta yaşanan fırtınayı hatırlattı.

Fırtınada sırasında hastane bahçesindeki yaklaşık 10 anıt ağaçla bazı eski ağaçların devrildiğini belirten Odabaş, 'Ağaçların devrilmesi nedeniyle bahçemizde hasar meydana geldi. Barikatlar, bariyerler ve çitler yıkıldı. Çok güzel ve bakımlı olan bahçemiz, bir anda tanınmaz hale geldi.' dedi.

Odabaş, ağaçları sadece temizlik görevlileri ile kaldırmanın mümkün olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

'Biz de hastane genelinde bir kampanya başlattık. Hemşireler, hekimler, çalışan tüm personel olmak üzere. 'Bir çalı da sen kaldır' kampanyasıyla bahçede temizlik çalışması başlattık. Üç gündür devam ediyor. Bahçemizi yine eski haline getirdik. Burada herkesin emeği var. Devrilen ağaçların bir kısmı bizim arkadaşlarımız bir kısmı da itfaiye ekipleri tarafından kesildi. Duvarda oluşan çatlaklar da giderildi. Arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kolektif bir iş yapmak çok güzel.'
Kaynak: AA