Görev Yerleri Değişen Komutanlara Vali'den Veda Yemeği

Bitlis Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Fuat Güney ve İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Gezer’in görev yerlerinin değişmesinden dolayı Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu bir veda yemeği düzenlendi.

Görev Yerleri Değişen Komutanlara Vali'den Veda Yemeği
Polis evinde gerçekleştirilen veda yemeğinde konuşan Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, "Komutanlarımızla kısada olsa kader birliği yaptık" dedi.

Yeni görev yerlerinde kendilerine üstün başarılar dileyen Vali Ustaoğlu, her başlangıcın bir sonunun olduğunu söyledi.



Ustaoğlu, yemekte yaptığı konuşmasında şunları söyledi.

“Tabi her başlangıcın bir de sonu olur. Her ayrılığında bir hüznü, üzüntüsü, acısı vardır. Komutanlarımız görev yerlerinde 24 saat esasına göre çalışan, gecesini gündüzüne katan ve yeri geldiğinde çocuklarından, ailelerinden fedakarlık yaparak bu görevi layıkıyla yerine getirme noktasında hep üstün gayretler içerisinde olmuşlardır. Bölgemizdeki huzurun ve emniyetin tesisinde de üstün gayretleri vardır. Yaptıkları çalışmalara da göreve başladığım 1 aylık süre zarfında şahit oldum. Bu coğrafyada, bu bölgede Allah’ın izniyle memleketimizin ne bayrağını indirmeye ne de ezanlarını dindirmeye kimsenin gücü yetmeyecek. Komutanlarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Vali Ustaoğlu’nun konuşmasının ardından komutanlara hediyeler takdim edildi.

Programa Vali Ustaoğlu’nun yanı sıra Tümgeneral Fuat Güney, Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, 10. Komando Tugay Komutanı Albay Taner Dinçyürek, Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan, Bitlis Eren Üniversitesi Rektöre Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Vali Yardımcıları Murat Kütük ve Kamil Güzel, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Albay Mustafa Gezer, İl Jandarma Komutanı Albay Erhan Demir katıldı.

Kaynak: İHA