Çeşme'de Ağustos Ayında Eğlence Doruğa Çıkacak

İzmir’in en önemli turizm merkezlerinden Çeşme’de, ağustos ayında da etkinliklerin devam edeceği ifade edilirken, Türkiye’nin ve dünyanın seçkin sanatçıları ilçede ağırlanacak.

Çeşme'de Ağustos Ayında Eğlence Doruğa Çıkacak
Temmuz ayında Ata Demirer, Mazhar Fuat Özkan (MFÖ), Sertap Erener gibi isimleri konuk eden Çeşme ilçesinde, ağustos ayında da çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Sıla, 4 Ağustos Cuma akşamı Çeşme Amfi Tiyatroda sahne alacak. Alışılagelmişin dışında bir repertuar hazırlayan Sıla, kendi şarkılarının yanı sıra eski şarkılarla da sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak. Genco Erkal’ın Nazım Hikmet tutkusunun yeni ürünü olan "Yaşamaya Dair" adlı müzikli gösterisi ise 5 Ağustos Cumartesi akşamı Çeşme Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilecek. Arkadaşlığın, dayanışmanın ve dürüstlüğün önemini vurgulayan Hayvanat Bahçesi Müzikali de 7 Ağustos Pazartesi günü Çeşme Amfi Tiyatroda sahnelenecek. Öte yandan, Victor Hugo’nun ölümsüz eseri Notre Dame - Quasimodo Musical de, 7 Ağustos Pazartesi günü amfi tiyatroda izleyiciler için gösterime girecek. Yine Ferhan Şensoy’un 7 Mart 1987’den beri aralıksız oynadığı tek kişilik gösterisi Ferhangi Şeyler de, 10 Ağustos’ta Çeşme Açıkhava Tiyatrosunda 30. yaşını kutlayarak dünya tiyatro tarihine geçecek.

Ünlü sanatçı Sibel Can da 11 Ağustos’ta Çeşme Açıkhava Tiyatrosunda en güzel şarkılarını hayranları için seslendirilecek. Yılmaz Erdoğan, tek kişilik oyunu “Münaşaka” ile de 18 Ağustos’ta Çeşme Amfi Tiiyatro’da sevenleri ile buluşacak.

Deniz Seki, uzun bir aradan sonra Çeşme’de

Ağustos aynın son gösterisinde ise Deniz Seki, 25 Ağustos Cuma günü Çeşme Amfi Tiyatro’da sevenlerinin karşına çıkacak. Kısa bir süre önce hapisten çıkan Seki, repertuvarındaki parçaları hayranları için seslendirecek.
Kaynak: İHA