AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Bingöl'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sel felaketinde yıkılan ve yeniden yapımına başlanılan Çapakçur Köprüsü’nde incelemede bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Bingöl'de
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bingöl’e geldi. Yılmaz, ilk olarak son Valiler Kararnamesi’yle Bingöl’e atanan Vali Ali Mantı’yı makamında ziyaret etti. Vali Mantı’nın Bingöl’e en iyi şekilde hizmet edeceğinin şüphe duymadığını ifade eden Yılmaz," Şimdiye kadar valilerimiz hep güzel hizmetler yaptı. Bende 10 yılı aşkın bir süredir siyasetteyim. Valilerimiz güzel hizmetler yaparak çıtayı bir yere getirdiler. İnşallah yeni valimiz onu daha da yukarılara taşır. Tabi bunlar hep bir ekip işidir. Siyasi kanat, idari kurumlar, yerel yönetim ve toplum hep birlikte Bingöl’ümüzü çok daha güzel yerlere taşırız. Devam eden projelerimiz var ama tabi mutlaka fikirler değişecektir. Biz Ankara olarak elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız. Yeter ki hep birlikte Bingöl’ümüz için insanımız için güzel hizmetler olsun” dedi.

Daha sonra yapımına devam edilen Çapakçur Köprüsü’nde incelemelerde bulunan Yılmaz, yetkililerden bilgi aldı. Bingöl’ün iki yakasını birleştiren köprünün kasım ayına kadar tamamlanacağını aktaran yetkililer, köprünün ayaklarında sona yaklaştıklarını aktardı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, AK Parti Milletvekili Enver Fehmioğlu, Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve partililer eşlik etti.
Kaynak: İHA