AK Parti Elmalı Ve Finike Teşkilatları Ortak Toplantısı

AK Parti'nin Finike ve Elmalı ilçelerinin yönetim kurulları düzenlenen ortak toplantıda bir araya geldi.

Elmalı ilçesinde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, AK Parti Elmalı İlçe Başkanı Mustafa Başkaya, AK Parti Finike İlçe Başkanı Osman Aladağ ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Milletvekili Uslu toplantıda yaptığı konuşmada, Batı Antalya'nın diğer adıyla Tekeli Yarımadası'nın yaylası ve sahili ile bir birini tamamladığını söyledi.

Tekeli bölgesinde bulunan ilçelerin hem maddi yollarla hem gönül yollarıyla birbirine bağladıklarını belirten Uslu, şunları söyledi:

'Elmalı-Finike, Elmalı-Korkuteli bölünmüş yolları çalışmaları hızla devam ediyor. Vahibi Ümmi'den, Sinan'ı Ümmi'ye, Eroğlu Nuri'ye; Kaygusuz Abdal'dan, Abdal Musa'ya, Abtal Kafi'ye uzanan Sufi yolu projesi çalışmalarımız devam ediyor. Projelerimiz, yatırımlarımız başta Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere milletvekillerimizin, il ve ilçe başkanlarımızın, belediye başkanlarımızın ekip ruhu içerisinde çalışmasının başarısıdır.'

Bölgede devam eden diğer yatırımlar hakkında da bilgi veren Uslu, teşkilat üyelerinin önerilerini dinledi.

Toplantıda belediye başkanları ve ilçe başkanları da yatırım ve hizmetleri değerlendirdiler, projeler ve teşkilat seçimleri ile ilgili süreçler ile ilgili bilgilendirme yaptılar.

Kaynak: AA