Vali Karaloğlu Kumluca'da

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, beraberinde, kurum müdürleriyle Kumluca ilçesinde mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı yaptı.

Vali Karaloğlu ve beraberindekileri ilçeye gelişlerinde Kumluca Kaymakamı Polat Kara, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, kurum müdürleri ve mahalle muhtarları karşıladı.

Ardından, Karaloğlu, AK Parti Antalya Milletvekilli Atay Uslu, Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Antalya Su ve Atık Su (ASAT) İdaresi Genel Müdürü İbrahim Kurt ve diğer kurum müdürlerinin katılımıyla istişare toplantısı yaptı.

Vali Karaloğlu, burada yaptığı konuşmada, Kumluca'da sorunları görüşmek, birlikte çözüm bulmak amacıyla kurum müdürleriyle bir araya geldiklerini söyledi.

Kumluca'nın Antalya'nın önemli ilçelerinden olduğunu ifade eden Karaloğlu, 'Kumluca, tarım ve turizm anlamında önemli bir ilçemiz. Her yerde olduğu gibi burada da bazı sorunlar, hizmetlerde yapılması gerekenler olabiliyor. Bugün biz buraya devleti milletin ayağına getirdik. Sorunlarımızı planlayamazsak 10 yıl, 20 yıl sonra bu sorunlar daha da büyür. Bu amaçla bu toplantımızı yapıyoruz.' diye konuştu.

AK Parti Antalya Milletvekilli Uslu da hükümet olarak Antalya'ya özellikle de batı ilçelerine önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi.

Bu yatırımların başında duble yol çalışmaları ve Batı Antalya Havalimanı olduğunu anımsatan Uslu, yapılan çalışmalarla Antalya'nın batı ilçelerinin daha gelişmiş hale geleceğini kaydetti.

Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya ise Kumluca'da yapımı devam eden ve yapılması planlanan hizmetleri anlattı.

Kaynak: AA