Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kazak Gölü mesireliğine ve ilçe genelindeki tüm parklara özel tasarlanan çeşme ve sokak hayvanları için suluk ve yemlikler yerleştirildi.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yazılı açıklamasında, sokak hayvanlarını düşünerek önemli çalışmalara imza atacaklarını belirtti.

Belediyeciliği sadece insanlara değil, tüm canlılara hizmet etmek için benimsediklerini aktaran Mandalı, şunları kaydetti:

'Sokaktaki dostlarımızı unutmadık. Dünyada yalnız değiliz. Sokaklarda yaşayan dostlarımızın da çeşitli ihtiyaçları var. Onları yok sayamayız. Sokak hayvanlarının susuz ve aç kalmaları halinde, ilçemiz genelinde tüm parklarımıza ve mesire alanlarımıza kolayca ulaşabilecekleri suluk ve yemlikler bıraktık. Şehrimiz genelindeki tüm parklarımıza ve mesire alanlarına bu tasarımlardan bıraktık. Çok güzel ve hayırlı bir proje.'

- Eren'den Belediye Başkanı Albayrak'a ziyaret

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesi Kaymakamı Murat Eren, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Albayrak'ın çalışmalar hakkında Eren'e bilgiler verdiği belirtildi.

Açıklamada, Albayrak'ın ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, Eren'e teşekkür ettiği kaydedildi.

Kaynak: AA