Süloğlu'na Çok Amaçlı Kültür Sarayı Ve Düğün Salonu

Edirne'nin Süloğlu ilçesine yapılacak Çok Amaçlı Kültür Sarayı ve Düğün Salonu için imza töreni gerçekleştirildi.

Edirne Belediyesinin katkılarıyla yapılacak tesisin imza törenine katılan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Süloğlu ilçesine yakışır bir tesis kazandırılacağını söyledi.

Amaçlarının halka hizmet olduğunu belirten Gürkan, 'Bugüne kadar Süloğlu halkının talep ettiği ne varsa gücümüz yettiği kadar yaptık, yapmaya çalıştık. 50 yıldır Süloğlu'nun hasreti olan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sarayı ile Düğün Salonu arzusunu çok iyi biliyordum. Bu projeyle çok uğraştık. Yer problemi vardı. Bu sorun aşıldı. Bir proje yaptık, teknik nedenlerle iptal ettik. Bir daha hazırladık. İhaleyi yaptık. 120 günde burası bitecek. Bugün yer teslimini yapıyoruz. Süloğlu halkı, 50 yıllık özlemine kavuşmuş olacak.' diye konuştu.

Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran da katkılarından dolayı Gürkan'a teşekkür ederek, 'Nihayet Süloğlu Belediyesi Kültür Sarayına kavuşacak. Çok amaçlı bir saray olmuş olacak.' dedi.

Törene, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş, CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ve vatandaşlar katıldı.

Törenin ardından Merkez Mahallesi'nde çevre belediyelerin ve iş adamlarının destekleriyle yaptırılan çocuk parkının açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: AA