Kocaeli Emniyetinden Başkan Doğan'a Ziyaret

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kocaeli Emniyetinden Başkan Doğan'a Ziyaret
İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş’ın da yer aldığı ziyarete, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan Yıkılmaz, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Ömer Kodal da katıldı.

Emniyet teşkilatı ile her zaman uyum içerisinde çalıştıklarının altını çizen Başkan Doğan, “İzmit Belediyesi olarak her zaman emniyetimizin hizmetindeyiz” dedi.

Başkan Doğan, “Emniyet teşkilatımız bizim her şeyimiz. Başımızı yastığa rahatça koyabiliyorsak bu hem silahlı kuvvetlerimizin hem de emniyetimizin sayesinde oluyor. Sizin ve arkadaşlarınızın çalışmaları sayesinde hem huzurlu hem de sosyal anlamda da güzel işlerin yapıldığı bir şehirdeyiz. Toplum Destekli polisimizin yaptığı sosyal faaliyetler de çok gurur verici ve önemli” dedi.

Her zaman emniyetin hizmetinde olduklarını belirten Başkan Doğan, “Daha mutlu bir toplumun oluşması için elimizden geleni yapıyoruz. Zaman zaman polisimizin toplum içerisinde ki imajıyla ilgili bir takım farklılıklar olabilir. Özellikle 15 Temmuz’da verilen kahramanlık mücadelesi, o hainlerle verilen mücadelede polisimiz müthiş bir performans gösterdi ve gönüllerde taht kurdu. Şuanda görevi başında olan emniyet mensuplarımıza teşekkür ediyor, minnetlerimizi sunuyorum. Görevi başında şehit olan polislerimizi de rahmetle anıyorum” diye konuştu.

Başkan Doğan, ziyaretin ardından konuklarına belediye binasını gezdirdi.
Kaynak: İHA