Kocaeli'de 7 Uyuşturucu Satıcısı Tutuklandı

KOCAELİ – Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik son bir haftada yapılan operasyonlarda, 5 bin 316 gram esrar 17 kök Hint keneviri, 6,59 gram metafetamin ele geçirilirken olaylarla ilgili 7 kişi tutuklandı.

Kocaeli'de 7 Uyuşturucu Satıcısı Tutuklandı


Kocaeli’de uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına yönelik İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları operasyonlar sürüyor. Bu kapsamda Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son 1 haftada uyuşturucu satışı, nakliyesi yapan ve alıcısı konumundaki şahıslara yönelik ev, iş yeri ve araçlarında aramalar gerçekleştirildi.



Yapılan operasyonlarda ev, iş yeri, araç ve şahıslar üzerinde 5 bin 316 gram esrar, 6,59 gram metafetamin, 17 kök Hint keneviri, 3 tabanca ve bunlara ait fişekler ile uyuşturucu satışından elde edilen 985 TL para ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucularla ilgili olarak gözaltına alınan 7 kişi tutuklanırken 8 kişi hakkında da adli işlem başlatıldı. Operasyonlar sırasında kovalamaca sonucu ele geçirilen bir otomobilden firar eden 1 kişiyi yakalama çalışmaları ise devam ediyor.
Kaynak: İHA