İscehisar'dan Kısa Kısa

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 2017 yılı ağustos ayı yönetim kurulu toplantısı düzenlendi.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak'ın başkanlığında OSB toplantı salonunda yapılan toplantıda, belirlenen gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Öztabak, toplantı sonrası iş adamı Adnan Demirel ile inşaat denetimleri ve incelemeleri gerçekleştirdi.

Toplantıya, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vekili ve İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Yönetim Kurulu üyeleri Adnan Demirel ve Halim Göral ve OSB Müdürü Muhammet Bacaksız katıldı.

- Giresunlular Şehitliği'nde çalışmalar sürdürülüyor

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Erhan Günay ve İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak, İscehisar Doğanlar köyü sınırlarında yer alan Giresunlular Şehitliği'nde yapılan çalışmaları inceledi.

Öztabak, Günay'a yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. 2016 yılında yol, şadırvan, mescit ve otoparkın tamamlandığını belirten Öztabak, bu yıl Giresunlular Şehitliği'ne elektrik bağlattıklarını söyledi.

Çevre düzenleme çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade eden Öztabak, 'DSİ tarafından içme suyu sondajı yapıldı, tahlillerini bekliyoruz. İnşallah 25 Ağustos'ta Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından Giresunlular Şehitliğimize yapılan mescit ve Giresunlular Şehitliği Kültür Evi'nin açılışı yapılacaktır. 26 Ağustos'ta da Giresunlular Şehitliği Anma Törenleri daha görkemli bir şekilde yapılacaktır.' dedi.

Öztabak, Giresunlular Şehitliği'ne büyük yatırımlar yapıldığı vurgulayarak, 'Organizasyonun çıtasını her yıl yükselterek sürdürmek ve bu şehitliğin sair günlerde de rahatlıkla ziyaret edilmesine zemin hazırlamak istiyoruz. Bunun için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.' diye konuştu.

Kaynak: AA