Beyoğlu Gençlik Merkezi Öğrencilerin Başarıya Ulaşmasına Destek Oldu

Beyoğlu Belediyesi’nin Gençlik Merkezinde verilen “Üniversite Hazırlık Kursları” ile LYS’ye hazırlanan 72 öğrenci, Türkiye’nin en köklü üniversitelerini kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Beyoğlu Gençlik Merkezi Öğrencilerin Başarıya Ulaşmasına Destek Oldu
Beyoğlu Belediyesi, Gençlik Merkezlerinde 2010 yılından bu yana düzenlediği Üniversite Hazırlık Kursları ile yüzlerce öğrencinin üniversite sınavında başarıya ulaşmasına destek sağladı. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında Şişhane ve Okmeydanı’ndaki Gençlik Merkezlerinde verilen hazırlık kurslarına katılan 72 öğrenci ilk tercihlerinde üniversiteye yerleşmeyi başardı. İstanbul Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi gibi Türkiye’nin en köklü üniversitelerinde kendilerine yer bulan öğrenciler, Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi yöneticilerine teşekkür etti.

Öğrenciler tercih döneminde de yalnız bırakılmadı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın “Gençlere hep destek tam destek” sloganıyla hayata geçirdiği Gençlik Merkezi Üniversiteye Hazırlık Kursları’na katılan öğrenciler, tercih döneminde de yalnız bırakılmıyor. Bu yıl da İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği ile Üniversite Tercih Destek Merkezi kuran Beyoğlu Belediyesi, uzman eğitimci kadrosuyla öğrencilere tercih dönemlerinde de tam destek verdi.

Beyoğlu gençleri için yeni dönemde de üniversite hazırlık kurslarımız devam edecek.
Kaynak: İHA