Atalay Demirci itirafçı mı oldu?

Sabah gazetesi yazarı Nazif Karaman, adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Atalay Demirci'nin itirafçı olduğunu açıkladı.

Atalay Demirci itirafçı mı oldu?
Atalay Demirci itirafçı mı oldu?
FETÖ soruşturması kapsamında ‘silahlı terör örgütü üyeliği' ve ‘Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs' suçlarından tutuklanan komedyen Atalay Demirci, dün adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Gazete adlı programa telefonla bağlanan gazeteci Nazif Karaman, Atalay Demirci'nin tahliyesine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

BAZI İSİM VE BİLGİLER VERDİ

Atalay Demirci'nin ilk duruşmada etkin pişmanlıktan yararlanıp örgüte ilişkin bazı isimler verdiğini ifade eden Nazif Karaman 'Etkin pişanlıktan yararlandı demek bir anlamda itirafçı oldu demek. Mensubu olduğun örgüte ilişkin isimler, bilgiler verirsen cezada indirim yapılıyor. Atalay Demirci için yerel mahkeme kaynaklarından aldığımız bilgi örgüte ilişkin yeni isimler yeni bilgiler verdiği yönünde' şeklinde konuştu. 

2002'DE ÖRGÜTLE TANIŞMIŞ

Nazif Karaman 'Atalay Demirci 2002'de bu örgütle tanıştığını Dünya radyoda işe başladıktan sonra Yusuf Kulaksız isimli bir FETÖ'cü vasıtasıyla örgütle tanıştığını söylemiş' dedi. 

CEMAAT BENİM ÜZERİMDEN KİTLELERE ULAŞTI

Karaman, Atalay Demirci'nin mahkemede 'Ben komedyenim, kitleleri güldürürüm, cemaat benim üzerimden asla ulaşamayacağı kitlelere ulaştı. Bu durumdan pişmanım. Bir kişinin bile benim üzerimden bu örgüte sempati duymasından rahatsız olurum' şeklinde açıklamalarda bulunduğunu söyledi.