Muratpaşa Belediyesinden Sünnet Şöleni

Muratpaşa Belediyesince düzenlenen şölenle 3’ü engelli 470 çocuk sünnet ettirildi.

Muratpaşa Belediyesinin, Anadolu Birliği Kültür ve Dayanışma Derneği işbirliğiyle bu yıl dördüncüsünü düzenlendiği toplu sünnet şöleni Teneffüs Park'ta yapıldı.

Belediye Başkanı Ümit Uysal, sünnet şölenine yaptığı konuşmada, yardımlaşmanın, dayanışmanın önemine işaret ederek, şunları söyledi:

'Kültürümüzde ben değil, biz var. Dernekler, odalar, sivil toplum kuruluşları, kamu yöneticilerinin ortak aklı bulmasına, kamu yararına çalışmasına, kamu yararında buluşmasını sağlamaya yarar. Hepimizin bir dünya görüşü var ama kamu yararı hepimiz için ortaktır. Çocuklarımız aynı sokakta büyür, hepimizin daha iyi yaşam, daha barışçıl, daha güzel bir gelecek istemek gibi bir özlemi vardır. Bütün sivil toplum kuruluşlarına kamu yararına ne varsa beraber çalışmayı teklif ediyorum.'

Belediyenin sünnet ettirdiği 3'ü engelli 470 çocuk, şölende aileleriyle müzik eşliğinde eğlendi.

Şölene CHP Antalya milletvekilleri Deniz Baykal ve Mustafa Akaydın, CHP İl Başkanı Mustafa Erdem, İlçe Emniyet Müdürü Sinan Demir, Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan, Anadolu Birliği Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bedri Yalçın, Muratpaşa Belediye Meclisi üyeleri katıldı.

Kaynak: AA