Karşıyaka'nın Parkları Yenileniyor

Karşıyaka genelindeki parkları yenileme çalışmalarına hız veren Karşıyaka Belediyesi, modern oyun üniteleriyle çocukların yüzünü güldürdü. Sancaklı, Yamanlar, Şemikler gibi farklı mahallelerdeki çalışmalara Karşıyaka Çocuk Yuvası da dahil edildi. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, “Çocuklarımıza en güzel hizmetleri sunmak için çalışıyoruz” dedi.

Karşıyaka'nın Parkları Yenileniyor


Karşıyaka Belediyesi, çocukların daha sağlıklı ve çağdaş ortamlarda vakit geçirmesini sağlamak amacıyla oyun parklarını tek tek elden geçiriyor. Son aylarda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında; Aksoy, Şemikler, Yamanlar, Sancaklı, Bostanlı mahalleleri ve Karşıyaka Çocuk Yuvası’ndaki toplam 8 parkın oyun üniteleri yenilendi. Zamanla yıpranan ve bozulan ünitelerin yerine kaydırak, tahterevalli ve salıncak gibi rengarenk oyuncaklar monte edildi. Parkların zemini de kauçukla kaplandı.

6 park da sırada

Karşıyaka Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından hızla sürdürülen çalışmalara 6 park daha dahil edilecek. Cumhuriyet, Yalı, Mustafa Kemal ve Mavişehir mahallelerindeki parklar, yıl sonuna kadar yenilenmiş olacak.

"Her şey çocuklar için"

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Ailelerimizin buluştuğu, çocuklarımızın oyunlar oynayıp keyifle vakit geçirdiği parklarımızı, ihtiyaç olan bölgelere öncelik vererek tek tek yeniliyoruz. Evlatlarımıza yakışan, modern ve sağlıklı ortamlar yaratmak, onlara en güzel hizmetleri sunmak için, tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Parkları yenilenen çocuklar büyük sevinç yaşarken, aileleri de hizmetleri için Karşıyaka Belediyesi’ne ve Başkan Akpınar’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA