Arslan, Bakan Özhaseki'yi Ziyaret Etti

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret ederek Kırşehir ile ilgili projeleri görüştüğünü bildirdi.

Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, ziyarette Bakan Özhaseki'ye Kırşehir ve ilçelerindeki yapılması planlanan projeler hakkında bilgi vererek, desek istediğini ifade etti.

Çiçekdağı ilçesine bağlı 7 köyde yaşanan su sorunu da görüştüğünü anlatan Arslan, şunları kaydetti:

'Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaretimizde Kırşehir ve ilçelerimiz de yapmayı planladığımız projeleri aktardık. Çiçekdağı ilçemizin Bozlar, Boğazevci, Konurkale, Kaleevci, Acı, Kabaklı ve Gölcük köylerinin içme su ihtiyaçlarını gidermek için Boğazevci Göleti'nden içme suyu alınması, göletten alınacak suların köylere verilmeden önce arıtılması hususlarını görüştük. Akpınar'da halk sağlığının korunması ve çevre kirliliğinin giderilmesi amacı ile arıtma tesisi kurulması, Özbağ beldemizin vidanjör ihtiyacı ve SUKAP için desteklerini istedik. Bakanımızdan, İl Özel İdaresinin çöp arabası ve çöp konteyner ihtiyaçları, Kaman ilçemize bağlı Kargın Yenice köyü içme suyu terfi hattı boru değişimi ve güneş enerjisi sistemi yapım işleri hakkında da talepte bulunduk.'

Kaynak: AA