'Kayseri Tanıtım Grubu' Toplantısı Yapıldı

Kayseri'nin ulusal ve uluslararası alanda tanıtılmasına yönelik, ''Kayseri Tanıtım Grubu'' toplantısı yapıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kadir Has Kongre Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Finar Kurumsal Ajans Başkanı Baki Kara ile ilçe belediye başkanları ve davetliler katıldı.

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Kayseri'yi hak ettiği yere getirme kaygısıyla bu çalışmalara başladıklarını ifade etti.

Çelik, yapılacak istişareler sonucu bir yol haritası belirleneceğini anımsatarak, şunları kaydetti:

''Kayseri'yi hak ettiği yere nasıl getireceğimizin kaygısını hepimiz çekiyoruz. Bu çalışmalara başlayalı bir yıl oldu. Çalışmaları bir noktaya getirdik. Hep birlikte istişare edip yol haritasını belirleyeceğiz. İnşallah Kayseri'nin hayrına olacak bir çalışma olacak. Bu çalışmalarla Kayseri ulusal ve uluslararası çapta hak ettiği yere gelecek. Bu çalışmaları Kayseri'deki tüm kurum ve kuruluşlarca el birliğiyle yapmamız gerekiyor.'

Finar Kurumsal Ajans Başkanı Baki Kara ise yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kara, marka analizi ve strateji geliştirme, görsel kimlik seçeneklerinin oluşturulması, Kayseri ve ulusal lansmanların hazırlanması ve medya planı gibi çalışmaların desteklenmesi gerektiğini belirtti.

Kaynak: AA