Hatıra Ormanının Yerini Aboneler Belirleyecek

CK Akdeniz Elektrik'in oluşturacağı hatıra ormanının yeri üç seçenek içerisinden abonelerce yapılacak oylama sonucunda belirleyecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 'Enerjim Organik' tarifesini seçen abonelerine, kendileri adına dikilecek fidanlarla hatıra ormanı oluşturmayı taahhüt eden CK Akdeniz Elektrik, hatıra ormanını oluşturulacak yeri de abonelerinin tercihi doğrultusunda belirleyecek.

CK Akdeniz Elektrik, hatıra ormanı oluşturulması için Antalya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Kurşunlu, Korkuteli ve Elmalı mevkilerinde sunulan yer seçeneklerini, www.ckakdeniz.com.tr adresli internet adresinde yayınlanan anketle abonelerin oyuna sundu.

Tüm tarifelerdeki abonelere açık olan ankette en fazla oyu alan yerde oluşturulacak olan CK Akdeniz Elektrik Hatıra Ormanı'nda fidan dikimi, Orman Bölge Müdürlüğünün belirlediği tarihlerde toplu olarak yapılacak ve bu tarih 'Enerjim Organik' tarifesini tercih eden abonelere cep telefonları üzerinden bildirilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, şirket olarak doğal yaşama ve çevreye büyük önem verdiklerini belirterek, doğal yaşamın korunması ve sürdürülebilirlik üzerine geliştirilen tüm projelerin içinde yer almaya çalıştıklarını ifade etti.

Bu çerçevede başlattıkları 'Enerjim Organik' tarifesinin önemli olduğunu dile getiren Değerli, 'Bu tarifeyi seçen abonelerimiz adına birer fidan dikiyoruz. Bu fidanlarla oluşacak hatıra ormanının yerine de abonelerimizin karar vermesi gerektiğini düşünüyoruz. Buradan tüm abonelerimize sesleniyorum. Gelin bölgemize yeni bir enerji verecek hatıra ormanımızın yerini siz seçin.' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA