Kırşehir Belediyesi Temizlik Çalışmaları

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, altyapıdan kaynaklanan toz nedeniyle cadde ve sokakların her gün periyodik saat aralıklarıyla temizlendiğini bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, kentte altyapı çalışmalarından dolayı toz, toprak ve çevre kirlenmesi yaşandığını belirterek, bu geçici olumsuzluktan dolayı temizlik çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ifade etti.

Kırşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin rutin olarak çöp, yabani ot mücadelesi ve diğer atıkları temizlediğini, çöplerin düzenli olarak toplandığını dile getiren Bahçeci, şunları kaydetti:

'Kentteki 14 mahalle ile cadde ve sokaklar, her gün periyodik saat aralıklarıyla temizleniyor. Altyapı çalışmalarından dolayı toz, toprak ve çevre kirlenmesi bulunuyor, bunlar geçici bir durumdur, şehrin yollarının daha temiz ve daha kullanılır olması için temizlik çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Temizlik ekiplerimiz çöp, yabani ot mücadelesi ve diğer atıkları temizliyor. Ekiplerimiz şehrimizin ana arterleri, sokak ve mahallelerimiz süpürüyor. Ayrıca tüm ana arter ve yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde süpürgeci ekiplerimiz çalışıyor. Çevre ve Temizlik Müdürlüğümüze bağlı olarak çalışmakta olan çöp süpürme aracı ile gün içerisinde şehrimizdeki cadde ve sokaklar periyodik olarak süpürülüyor. Yaptığımız bu temizlik hareketi ile hem görüntü kirliliği ortadan kalkıyor, hem de şehrimiz daha temiz bir görüntüye kavuşuyor.'

Kaynak: AA