Cem Küçük: Tuncay Özkan'da beyin yetersiz olduğu için...

Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük, Tuncay Özkan’ın flash bellek açıklamasıyla ilgili dikkat çeken yorumlar yaptı.

Cem Küçük: Tuncay Özkan'da beyin yetersiz olduğu için...
Cem Küçük: Tuncay Özkan'da beyin yetersiz olduğu için...
CHP'li vekil Tuncay Özkan, geçtiğimiz günlerde savcıya teslim ettiği flash bellek olayını canlı yayında anlatmıştı.

TGRT Haber'de yayınlanan Medya Kritik programında gündemi değerlendiren Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük, Tuncay Özkan'ın flaş bellek açıklamasıyla ilgili çok çarpıcı yorumlar yaptı.

Küçük, Özkan'ın açıklamlarını anımsatarak, 'Allah aşkına bir adan geliyor, kim olduğu belli değil, FETÖ'nün İzmir imamı olduğunu da biliyor halı sahada maç yaptığını da biliyor. Adam halı sahada flash belleği sahaya düşürüyor, bu gidiyor onu buluyor. Bir kere sen bu adamın imam olduğunu, FETÖ'cü olduğunu nereden biliyorsun?' diye sordu. Özkan şöyle devam etti:

'SENİN KARŞINDA KERİZ Mİ VAR?'


''Flash bellek açılamıyor. 40 tane iç içe geçmiş dosya var' diyor. Bu kadar iç içe geçmiş dosya olduğu halde alevi - sünni ya da solcu - kürt diye orduyu fişlediğini nereden biliyorsun? Tuncay Özkan böyle anlatıyor. Senin karşında keriz mi var? Ve adamın anlattığına da inanmış o kadar saf. Hem dosya açılamıyor diyor hem böyle diyor.

'O FLASH BELLEĞİN İÇİNDE FETÖ'CÜ OLMAYANLARIN LİSTESİ VARDI'

2007'de ne olduğunu ben söyleyeyim. FETÖ'cüler bir kumpas kurmuşlar, Tuncay Özkan'da da beyin yetersiz olduğu için, anlama özürlü olduğu için diyorlar ki; 'Biz bunu kime yediririz?' Tuncay Özkan hazır zaten. O dönemde bir de eski MİT müsteşarı buna kitaplar yazdırıyor, onu da kullanıyor. FETÖ'cüler diyorlar ki; 'Biz bunu kime yediririz Tuncay Özkan'a.' Alıyorlar flash belleği bir de hikaye uyduruyorlar. Aslında o flash belleğin içinde bana kalırsa FETÖ'cü olmayanların listesi vardı. Yüzde 100 böyle.'

Cem Küçük: Tuncay Özkan'da beyin yetersiz olduğu için...Tuncay Özkan'dan flash bellek açıklaması