Vali Demirtaş Açıklaması 'Huzur Ve Güvenlik Sağlanana Kadar Operasyonlarımız Devam Edecek'

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, bir villaya yapılan operasyonda ele geçirilen polis üniformaları ve çok sayıda silah ile mühimmata yönelik araştırmaların detaylı bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Huzur ve güvenlik sağlanana kadar operasyonlarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

Vali Demirtaş Açıklaması 'Huzur Ve Güvenlik Sağlanana Kadar Operasyonlarımız Devam Edecek'
Adana polisi, 15 Ağustos günü polis üniforması giyerek bombalı ve silahlı saldırı yapacak olan 12 teröristin bir villada hazırlık içinde olduğu bilgisi üzerine yaptığı baskında, 12 Kalaşnikof marka silah, bin mermi, 24 el bombası, 12 polis üniforması, 1.5 ton amonyum nitrat, 300 kilo çivi ele geçirdi.

Konuya ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Vali Demirtaş, huzur ve güvenlik sağlanana kadar operasyonların devam edeceğini vurgulayarak, “Soruşturmamız devam ediyor. Biliyorsunuz emniyetimiz ve jandarmamız son yıllarda çok büyük operasyonlara imza atıyor. Huzur ve güvenlik sağlanana kadar operasyonlarımız devam edecek. Şu an olay detaylı bir şekilde araştırılıyor ama ciddi bir mühimmat yakaladığımız kesin” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA