Kimyasal Üreten Fabrikada Çıkan Yangın Korkuttu

Sakarya’nın Arifiye ilçesinde kimyasal ürünler üreten bir fabrikanın atık deposunda yangın çıktı. Çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Kimyasal Üreten Fabrikada Çıkan Yangın Korkuttu
Edinilen bilgiye göre, Arifiye ilçesi Aşağı Kirazca Mahallesinde bulunan ve kimyasal ürünler üreten bir fabrikanın atık deposunda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangını fark eden fabrika işçileri, durumu itfaiye ekiplerine bildirerek, ekipler olay yerine gelene kadar yangına kendi imkanlarıyla müdahale etti. Yangının haber verilmesi üzerine olay yerine Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı çok sayıda ekip gönderildi. Yükselen dumanlar, birçok noktadan görüldü.

Henüz belirlenemeyen bir sebepten çıkan yangında, fabrikanın atık deposunda bulunan tahta ve plastik paletlerin bir kısmı yanarak kullanılamaz hale geldi. Çıkan yangında herhangi bir yaralanan olmazken, depoda kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yaklaşık 45 dakikalık çalışmaları sonucu yangın kontrol atlına alınarak söndürüldü.

Polis konuyla ilgili inceleme başlattı.
Kaynak: İHA