Kağıthane'de Güpegündüz Silahlı Market Soygunu

Kağıthane’de motosikletle bir markete gelen kasklı ve silahlı 2 gaspçı, çalışanları etkisiz hale getirmelerinin ardından yaklaşık 8 bin lira çalarak kayıplara karıştı. Soyguncuların markete geldikleri ve kaçtıkları o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Kağıthane'de Güpegündüz Silahlı Market Soygunu
Olay, saat 09.30 sıralarında Kağıthane Gürsel Mahallesi Nurtaç Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde motosikletle cadde üzerindeki bir markete gelen kasklı ve silahlı 2 gaspçı, silah doğrultarak çalışanları etkisiz hale getirdi. Ardından gaspçılar kasadaki yaklaşık 8 bin lirayı alarak kayıplara karıştı. Çalışanlar olayın şokunu atmalarının ardından olayı polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek şahısların eşkalini belirledi. Çevrede önlem alan ekipler ardından çalışanların ifadelerini başvurdu. Olay yeri inceleme ekipleri ise markette parmak izi çalışması yaptı.

Marketi soyan gaspçılar kamerada

Öte yandan markete soyan gaspçıların sokağa gelerek markete girdiği o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, motosikletli gaspçılar marketin önüne geliyor. Gaspçılardan biri inip markete girerken, diğeri de dışarıda bekleyerek gözcülük yapıyor. İçeride soygunu gerçekleştiren gaspçı ardından geldikleri motosiklet ile kaçıyor.

Polis, gaspçıların yakalanması için çalışma başlatırken, olayla ilgili de inceleme başlatıldı.
Kaynak: İHA