Yalnızca Öğrenciler Değil Öğretmenler De Eğitim Alıyor

Eğitim sektörünün önde gelen kurumlarından olan Sevinç Koleji, başarıya gülümseyen nesiller yetiştirmesinin arkasında yatan en önemli etkenlerden birinin, yalnızca öğrencilere yönelik değil, öğretmenlere yönelik eğitim programlarına da gereken önemi vermesi olduğunu açıkladı.

Yalnızca Öğrenciler Değil Öğretmenler De Eğitim Alıyor
Eğitimin her alanda ve herkes için devam eden ve sürekli gelişen bir olgu olduğuna inanan Sevinç Eğitim Kurumları’na bağlı olan İzmir Sevinç Koleji’nde Ağustos ayı hem öğrenciler hem de öğretmenler için hareketli geçecek. Yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlanan kurumda öğretmenler, “Tasarım Mühendisi Öğretmen”, “İletişim Çözümlemeleri”, “Bir Öğrenme Aracı Olarak Oyun” gibi başlıklarda eğitimlere katılarak kendilerini geliştiriyor.

Hazırlık dönemini yalnızca bu eğitim programlarıyla geçirmeyeceğini belirten kurum yetkilileri, öğretmenlerinin, Oyun Tabanlı Öğrenme Programı Sertifika Eğitimi ile Lego Education Academy’nin eğitimcileri tarafından gerçekleşecek öğretmen eğitimine katılacaklarını bildirdi. Kendilerini bu alanlarda daha da geliştirirken dönem içerisinde öğrencileriyle yapacakları eğitim ve uygulamalarda bu eğitimlerin faydalarını daha net göreceklerini sözlerine ekleyen kurum yetkilileri, başarıya giden yolda atılan bu adımlarla öğrencilerine hak ettikleri çağdaş ve modern eğitimi sağlayabileceklerini bildirdi. Kurum, tüm bu eğitimlerin yanı sıra İzmir’de düzenlenecek olan Maker Fair fuarına katılarak eğitimde başarının detaylarını konuklarına anlatacak.

Öğretmenlerinin eğitimlerine ve kendilerini geliştirmelerine büyük önem veren kurum yetkilileri, bu yolla başarının kaçınılmaz olduğunu söylerken, öğrencileri için de yeni dönemin startını veriyor. 21 Ağustos tarihinde başlayacak ve bu yıl ilköğretim 8. sınıf öğrencilerini kapsayacak TEOG hazırlık kampı ve yine aynı gün başlayacak olan İngilizce kursları ile kurum bu dönem de yüksek başarılar beklediği öğrencilerine “merhaba” diyecek.
Kaynak: İHA