Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Şişli' göndermesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na Şişli göndermesi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önce siz Şişli Belediyesi'ndeki işçilerinizin hakkını verin. Daha bunları halledemiyorsun, gidip Türkiye'yi Almanya'ya şikayet ediyorsun." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Şişli' göndermesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Şişli' göndermesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Isparta'da toplu açılış töreninde konuştu. 

Erdoğan'ın gündeminde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun bir Alman dergisine verdiği röportaj vardı. 

Şişli Belediyesi'ndeki grevleri hatırlatan Erdoğan,  'Önce siz Şişli Belediyesi'ndeki işçilerinizin hakkını verin. Şişli Belediyesi'ndeki taşeron işçilerin adaletle haklarını verin. Daha bunları halledemiyorsun, gidip Türkiye'yi Almanya'ya şikayet ediyorsun.' ifadesini kullandı.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan detaylar şöyle:

'MEYDANI BU ÇAPULCULARA BIRAKIP KAÇMAK BİZE YAKIŞMAZ'

Ecdadımızdan aldığımız kanla, yüreğimizden gelerek diyoruz ki başaramayacaksınız, milletimizi bölemeyeceksiniz, ezanlarımızı susturamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, hakkın ve hakikatin sesini durduramayacaksınız. Nice canlar feda etmiş millet olarak, meydanı bu çapulculara bırakıp kaçmak bize yakışmaz. Bize yakışan tek millet diyerek, 80 milyon beraber diyerek, kardeş olarak, Türkiye olmaktır. Öyle paralel devletmiş, yok PKK'nın bilmem nesiymiş, asla! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Şişli' göndermesi

'ÖNCE İŞÇİLERİNİZ HAKKINI VERİN'

Bu vebalin üzerinde, şehitlerimize ve gazilerimize vefa borcumuz oluşmuştur. Allah'ın yardımıyla bu vazifemizi hakkıyla yerine getireceğiz. Biz bu yoldan dönmeyeceğiz. Varsın birileri ülkesinin değil, terör örgütlerinin yanında yer alsınlar. Önce siz İzmir Belediyesi'ndeki, Şişli Belediyesi'ndeki işçilerinizin hakkını verin. Daha bunları halledemiyorsun, gidip Türkiye'yi Almanya'ya şikayet ediyorsun. Türkiye'de güvenlik yok diyorsun, günlerce yürüyorsun. Bunu sana, bu güvenliği sana kim sağladı. Yalancının mumu yatsıya kadar, onunki daha erken sönecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Şişli' göndermesi

'UÇAĞIMIZ MI YOK? YAPARIZ'

Silahımız mı yok? yaparız. Uçağımız mı yok? yaparız. İnanın bunların hepsi kolay. Savunmada dışa bağımlılık yüzde 80'den yüzde 40 seviyesine indi. Üstelik bu tamamen el yordamı, bilek ve zihin gücüyle elde ettiğimiz bir başarı. Yeter ki biz birbirimize dayanalım. Birbirimizin arkasından asla konuşmayacağız değil mi? Aman buna dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Şişli' göndermesi

'BAK SANA ÖĞRETEYİM'

(Rabia işareti) Kılıçdaroğlu öğrenmemiş bunu, bunu bir terör örgütünün işareti olarak görüyor. Bak sana öğreteyim; Tek vatan, tek devlet, tek millet, tek bayrak...