AK Parti İzmir Milletvekili Kaya Açıklaması

'2019'da Karabağlar'ı hak ettiği bir yönetime kavuşturacağız. AK Parti'nin örnek belediyeciliği ile Karabağlar'ı marka kent haline getireceğiz'

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, '2019'da Karabağlar'ı hak ettiği bir yönetime kavuşturacağız. AK Parti'nin örnek belediyeciliği ile Karabağlar'ı marka kent haline getireceğiz.' dedi.

Milletvekili Kaya, TBMM'nin tatile girmesinin ardından seçim bölgesi olan İzmir'in Karabağlar ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi.

Bazı vatandaşların, Karabağlar Belediyesi'nin uygulamalarıyla ilgili şikayette bulunması üzerine Kaya, şöyle konuştu:

'Karabağlar'da sistem çökmüştür. Yatırım yapmayan, bunun yerine yıkım yapan bir belediye yönetimi var. Her gittiğimiz yerde hemşehrilerimiz belediyeden yana şikayetlerini dile getiriyorlar. Hizmet üretmeyen, vatandaşa sırt çeviren bu belediye yönetiminin Karabağlar'ı taşıyamayacağı açıkça görülmektedir. Karabağlar'ın güzel insanları güzel bir belediyeciliği, insan odaklı çalışan, kentine yatırım yapan bir belediyeciliği hak ediyor. 2019'da Karabağlar'ı hak ettiği bir yönetime kavuşturacağız. AK Parti'nin örnek belediyeciliği ile Karabağlar'ı marka kent haline getireceğiz.'

Kaya, Karabağlar Belediyesince kaçak olduğu gerekçesiyle spor tesisleri yıkılan Genç Yıldız Spor Kulübü'nü de ziyaret ederek sporcularla görüştü.

460 sporcusu bulunan bir kulübe yer göstermeksizin yapılan yıkımı ve CHP milletvekillerini eleştiren Kaya, 'Sporun siyaseti olmaz. Biz spora gençlerimiz için, geleceğimiz için destek veriyoruz. Benim amatör spora olan desteğim, sporun birleştirici yönüne inandığımdan dolayıdır. Siyasette bizi ayrıştıran birçok şey olabilir, ama söz konusu spor olduğunda tek vücut olmamız gerekiyor.' ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA