Otobüste çocuğu yanan baba canlı yayında konuştu

13 yaşındaki Alper Erdoğan’ın üzerine otobüste kaynar çay döküldü. Ambulansla hastaneye gönderilen küçük çocuğun babası Sezgin Erdoğan canlı yayında konuştu.

Otobüste çocuğu yanan baba canlı yayında konuştu
Otobüste çocuğu yanan baba canlı yayında konuştu
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ömür Varol'la Beyaz Gazete programı yine önemli bir habere dikkat çekti.

Kastamonu'dan İstanbul'a bir otobüs firmasıyla seyahat eden 13 yaşındaki Alper Erdoğan'ın üzerine otobüste kaynar çay döküldü. Ambulansla hastaneye gönderilen küçük çocuğun babası Sezgin Erdoğan canlı yayında konuştu.

13 yaşındaki çocuğunun üzerine sıcak su ikramı yapılırken bir bardak sıcak suyun döküldüğünü ve üzerinde çok ciddi hasarlar oluştuğunu söyleyen baba Erdoğan, 'Olay muavinin hatası değil. çocuğum bardağı kltuğun arkasındaki sehpanın bardak yuvasına koyuyor, orası kırık olduğu için direk çocuğumun üzerine dökülüyor. Bu otobüs firmasının hatası. Kırık sehpanın bizde video görüntüsü de var' diye konuştu.

Otobüste çocuğu yanan baba canlı yayında konuştu

Erdoğan, 'Firmanın müşteri hizmerlerini aradığımda ise; kusurun çocuğumda olduğunu söylendi ve 'Muavinimiz ambulansı çağırdı gerekenleri yaptık' dediler. Bu beni çok sinirlendirdi. Üstelik firma, kazadan 2-2 buçuk saat geçtikten sonra olaya müdahale ediyor' dedi.

'ÇOCUĞUMDA İKİNCİ DERECE YANIK VAR'

Baba Erdoğan, çocuğunda ikinci derece yanık olduğunu ve dava açacağını söyledi.

Sezgin Erdoğan, canlı yayında bir de çok önemli mesaj verdi. 'Uzun yol şöförlerinin araç kullanma ehliyeti var ama aracın dışında insan taşıma ehliyeti de olmalı' diyen Erdoğan, 'Bu kişilerin can taşıdığı, bir kargo eşyası taşımadığı eğitimle öğretilmeli. Türkiye'nin buna ihtiyacı var' dedi.

Ömür Varol ise, Erdoğan'a her zaman yanında olacaklarını ve konunun takipçisi olacaklarını söyledi.