Ödemiş Devlet Hastanesi Çalışanları Hakkındaki İddialar

Sağlık Sen İzmir 2 No'lu Şube Başkanı Özdemir: 'Her zaman yanında olduğumuz sağlık çalışanlarımız hakkındaki paylaşımlar devam ederse o kişi veya kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacağız'.

Sağlık Sen İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Ekrem Özdemir, son günlerde Ödemiş Devlet Hastanesi çalışanları hakkında sosyal medyada bir karalama kampanyası başlatıldığını ifade ederek, söz konusu paylaşımlar devam ederse sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Özdemir, Ödemiş Devlet Hastanesi bahçesinde yaptığı basın açıklamasında, son zamanlarda sosyal medyada Ödemiş Devlet Hastanesi ve çalışanlarını hedef alan karalayıcı, küçük düşürücü açıklamalar yapıldığını belirtti.

Söz konusu paylaşımların içeriği itibarıyla suç niteliği taşıdığını savunan Özdemir, şunları kaydetti:

'Sağlık çalışanlarına sanal şiddet uygulayan kişiler de bilsinlerki bu söylemler şiddeti körüklemelerine sebep olmaktadır. Hukuka aykırı gerçekleşen bu saldırıların karşısında olduğumuzu belirtiyoruz ve tüm sağlık çalışanlarına şiddeti özendiren bu tür saldırılara karşı bir kez daha bu art niyetli kişileri uyarıyoruz. Her zaman yanında olduğumuz sağlık çalışanlarımız hakkındaki paylaşımlar devam ederse, o kişi veya kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacağız.'
Kaynak: AA