Kılıçdaroğlu'nun Focus Dergisine Verdiği Mülakat

Ülkemiz Değerlerini Tanıtma Kültür ve Sanatımızı Geliştirme Derneği Başkanı Yıldız: “Biz ülkemizi tanıtmak için gayret gösterirken CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Alman dergisine verdiği röportajla adeta turizmi baltalamıştır. Kılıçdaroğlu’nu bu açıklamalarından dolayı kınıyoruz'

Merkezi Kütahya’da bulunan Ülkemiz Değerlerini Tanıtma Kültür ve Sanatımızı Geliştirme Derneği Başkanı Abdurrahman Yıldız, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Focus dergisine verdiği mülakata ilişkin, 'Biz ülkemizi tanıtmak için gayret gösterirken CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Alman dergisine verdiği röportajla adeta turizmi baltalamıştır. Kılıçdaroğlu’nu bu açıklamalarından dolayı kınıyoruz.' dedi.

Yıldız, düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'yi, Türk kültür ve sanatını yurt içi ve dışında tanıtma amacıyla çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Alman dergisine verdiği mülakatta söylediği sözleri turizmcilerin ekmeğine el uzatılması olarak gördüklerini aktaran Yıldız, şöyle konuştu:

'Kılıçdaroğlu, 'Türkiye'ye gelmeyin' mesajı vermiştir. Biz ülkemizi tanıtmak için gayret gösterilirken, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Alman dergisine verdiği röportajla adeta turizmi baltalamıştır. Kılıçdaroğlu’nu bu açıklamalarından dolayı kınıyoruz. Bu ülkenin vergisi ve maaşıyla kendine rant ve çevre edinen CHP liderine diyoruz ki, 'Lütfen bizi ve ülkemizi beğenmiyorsan bu ülkeden hemen ayrıl'. Türk insanını, dolayısıyla bizim vergimizle bizleri kötüleyip bize hakaret edemezsiniz. Ey Kılıçdaroğlu, senin deyiminle ‘el emekçileri’ olarak sana sesleniyoruz. Senin yüzünden turizm işi yapan kurum ve kuruluşlar, sanatçılar, kültür insanları, el işi üreten emekçi vatandaşların, turistlerin azalmasıyla uğradığı zararı sen mi karşılayacaksın. Hani sen emekçinin yanındaydın, hani sen bu ülkeyi düşünüyordun. Hani sen sosyal kalkınmayı savunuyordun.'
Kaynak: AA