Günün Özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Günün Özeti


Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, basın mensuplarının Kurban Bayramı tatiline ilişkin sorduğu soruya, "Hükümet 10 günü programına aldı. Çalışıyor" dedi.



Başbakan Yıldırım: Kılıçdaroğlu’nun aklı başına gelmiş

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun “Sen ben kavgasını bırakalım” açıklamasına ilişkin “İyi aklı başına gelmiş demek ki. Önce kendisi bu işi bıraksın, memleketi, milleti yabancılara şikayet etmekten vazgeçsin” şeklinde yanıt verdi.



TSK: 1 haftada 32 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Teröristle Mücadele Harekatı kapsamında bir hafta içinde gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında toplam 32 teröristin etkisiz hale getirildiğini, operasyonlarda 1 askerin şehit olduğunu 11 askerin yaralandığını açıkladı.



81 ilde dev uygulama: 251 kişi yakalandı

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde 81 ilde eş zamanlı 2 bin 992 ekip ve 8 bin 918 personelin katılımı ile ’Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması’nın üçüncüsü yapıldı.



İstanbul’da PKK operasyonu: 12 gözaltı

İstanbul’da terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.



Yangından 3 milyon 250 bin TL’lik kanser ilacı çıktı

İstanbul’un Fatih ilçesinde çıkan bir yangının enkazından 2 bin 573 kutu sahte ve süresi geçmiş kanser ilaçları ortaya çıkarıldı. Orijinal karşılığı 3 milyon 250 bin TL’yi bulan süresi geçmiş ilaçları piyasaya sürmeye çalışan Suriyeli bir kişi gözaltına alındı.

Kaynak: İHA