Başkan Pamuk, Esnaf Ve Vatandaşlarla Bir Araya Gelerek Sorunlarını Dinliyor

İçel’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Mahalle ziyaretleri sırasında muhtarları da ziyaret eden Belediye Başkanı Pamuk, esnafla da bir araya gelerek sorunlarını dinliyor.

Başkan Pamuk, Esnaf Ve Vatandaşlarla Bir Araya Gelerek Sorunlarını Dinliyor
Başkan Pamuk, günün ilk ziyaretini beraberinde Teknik İşler Başkan Yardımcısı Abdullah Aktaş ve bazı birim müdürleri ile birlikte Çankaya Mahalle Muhtarı Abdurrahim Saygın’a gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Saygılı, Akdeniz Belediyesi’nin Çankaya Mahallesine yaptığı yoğun hizmetler dolayısıyla Başkan Pamuk’a teşekkür ederek, "Mahallemiz yıllardır Akdeniz Belediyesinden almadığı hizmetleri alıyor.Birçok sokağımızda yollarımız ve kaldırımlarımız, hem asfalt dökülerek hem de kilittaşı döşenerek baştan başa yenilendi. Yollar yapılırken altyapının eski olması çalışmaları aksattı, istemeden ortaya çıkan bu gecikmeler zaman zaman esnafımızın şikayetlerine neden oldu. Ama hizmet amaçlı çalışmalarda ortaya çıkan gecikmeleri mahalle muhtarı olarak mahalle esnafımıza bizzat ben anlattım. Anlayışla karşılandı. Son olarak mahallemizde eksik kalan iki sokağımızın daha yol ve kaldırımının yapılmasını sizden istiyoruz" dedi.

Başkan Pamuk ise "Belediye olanaklarını en üst seviyede kullanarak, yöneticilerimiz ve tüm personelimizin gayretiyle her mahalleye, her sokağa hizmet ulaştırma parolasıyla çalışıyoruz. Muhtarlarımız, vatandaşlarımız hizmet isteyecek ve biz yapacağız. Bu bizim görevimiz. Değerli muhtarım, sizin eksik kaldığını ifade ettiğiniz sokakların yol ve kaldırımını da yaptıracağız" diye konuştu.

Daha sonra Çankaya Mahalle Muhtarı Abdurrahim Saygın ve Zafer Çarşısı Dernek Başkanı Bekir Algüllü ile birlikte Zafer Çarşısı’ndaki esnafı ziyaret ederek tek tek el sıkışan Pamuk, çarşı esnafının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Zafer Çarşısı esnafı, hem yaptığı hizmetler hem de halkın içerisinde olması nedeniyle Başkan Pamuk’a teşekkürlerini ilettiler. Esnafın dükkanlarına giren ve çaylarını içerek sohbet eden Pamuk, "Akdeniz Belediyesi olarak bütün toplum kesimlerimizi önemsediğimiz gibi, esnafımızı da önemsiyoruz. Sizlerin işlerinin iyi olması bizleri sevindirir, çarşı ile ilgili varsa sorunlarınızı dinlemeye ve hizmet taleplerinizi almaya geldik" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Dernek Başkanı Algüllü ve çarşı esnafı da Pamuk ve ekibinin çalışmalarını beğeniyle izlediklerini dile getirdiler. Esnaf, Zafer Çarşısı mescidinin acil bakım ve onarıma ihtiyaç duyduğunu belirterek, gerekli çalışmanın yapılması talebinde bulundular.

Pamuk da beraberinde bulunan belediye yöneticilerine, esnafın dile getirdiği bu önemli talebin en kısa zamanda yerine getirilmesi talimatını verdi.
Kaynak: İHA