Türk TIR şoförü çekti! ABD o ülkelere silah yığıyor

Romanya'da bir benzin istasyonundaki TIR şoförü Türk vatandaş, yoldan geçen ABD askeri araçlarını görüntüledi, hareketliliği sorguladı.

Türk TIR şoförü çekti! ABD o ülkelere silah yığıyor
Peş peşe giden araçları video kaydına alan Türk vatandaşı, askeri hareketliliği anlatmaya başladı.

Yoğun askeri trafiğe ilişkin yorum yapan vatandaşımız 'Dünden beri Bulgaristan'da Romanya'da ara ara, 30-40 araçlık askeri konvoylar, ABD'nin Coni'leri biryere gidiyorlar. Romanya'da şu anda Bükreş istikametine doğru hareket ediyorlar. Oradan nereye giderler bilmiyorum. Bulgaristan'da da Varna, Burgaz istikametine gidiyordu bu araçlar. Sürekli gidiyorlar. Biraz önce bir konvoy gitti, şimdi ikinci konvoy gidiyor' dedi.

TÜRK HALKINA ÇAĞRI
Hangi ülkeye gittiklerini bilmediğini söyleyen vatandaşımız, 'bu tarafta hangi ülke var bilmiyorum. Yani bizim ülkemizden başka kim var ? Bütün Ümmet-i Muhammed'i, Türk halkını uyanıklığa davet ediyorum. Su uyur, düşman uyumaz. Ne işi var ABD'nin Coni'lerinin Türkiye istikametinde? diyerek askeri hareketliliği sorgulayan TIR şoförü, herkesi dikkatli olmaya davet etti.

Türk TIR şoförü çekti! ABD o ülkelere silah yığıyor

Romanya polisinin yolu kapattığı için beklemek durumunda kalan vatandaş, olaya ilişkin yaptığı yorumda 'bu tarafta Rusya yok yani. Sadece Türkiye var. Bu konvoyların gidişi boş değil uyanık olalım, eyy Ümmet-i Muhammed, Türk milleti. Birbirimize düşüp de dışardaki düşmanları farketmezsek bir gün bu konvoylar bizim memleketimize de girer. Dikkatli olalım' dedi.

Türk TIR şoförü çekti! ABD o ülkelere silah yığıyor

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Konuya ilişkin askeri konvoyun gidişine ilişkin yetkililerden herhangi bir açıklama gelmezken, sosyal medya hesaplarından yayılan bu görüntü gündemin konusu oldu.