Sivas İl Özel İdaresinin Çalışmaları

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, İmranlı ilçesinde kurumun yürüttüğü çalışmaları inceledi.

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaya'ya, ziyaretleri sırasında İmranlı Kaymakamı Mehmet Sayın ile İmranlı İlçe Özel İdare Müdürü Sezgin Zengin eşlik etti. İlk olarak yükleniciliğini Buruciye A.Ş.’nin yaptığı İmranlı Spor Salonu inşaatında incelemelerde bulunan Kaya, Buruciye A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Altun ve diğer yetkililerden bilgi aldı.

Çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Altun, inşaatın en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını belirtti.

Kaya ve beraberindekiler daha sonra İmranlı Özel İdare Bakım Evi’ne geçerek burada mevcut binada yürütülen bakım onarım çalışmaları ile yapılmakta olan garaj inşaat çalışmalarını inceledi.

Kaya, Cumhuriyet Ortaokulunda süren bakım ve onarım çalışmalarını da inceleyerek bilgi aldı.

Son olarak Türkkeşli köyüne geçen Kaya ve Kaymakam Sayın, İdare tarafından yapımı tamamlanan Çocuk Oyun Parkında köy muhtarı Murat Ünal ve köy halkıyla bir araya geldi.

Türkkeşli köyünde bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Kaya, İdarenin köylerde çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettirdiğini belirterek, şunları kaydetti:

'Yıllar önce Türkkeşlik köyünde park ve halı sahanın olacağı kimsenin aklına gelmezdi. Ama bugün bu memlekette insanlarımızın vizyonu ve bakış açıları öyle gelişti ki artık herkes hem halı sahasını istiyor, hem parkını istiyor, hem de sosyal imkanlara daha fazla kavuşmak istiyor. Bizlerde bunun için her geçen gün daha çok çalışıyoruz. Köylerimizin güzelleşmesi adına Sayın Bakanımız İsmet Yılmaz ile Sayın Valimiz Davut Gül, bizlere hem talimatlarını veriyor hem de bizleri her konuda destekliyorlar. Bu vesileyle hem şahsım adına, hem de idaremiz adına kendilerine şükranlarımı sunuyorum.'

Kaynak: AA