Migros'tan Yerli Kurbanlıklarda Kampanya

Koli ağırlığı minimum 12 kilogramlık kurbanlık koçun 995 TL, 16 kilogramlık koçun 1155 TL, 21 kilogramlık büyükbaş hissesinin bin 295 TL fiyatla satışa sunulduğu Migros'ta, Money Bonus Kart ile anında 75 TL indirim uygulanacak.

Migros, yüzde 100 yerli kurbanlıklarda taksit imkanı, uygun fiyat ve teslimat imkanı sunacak.

Şirket açıklamasına göre, veteriner hekimler tarafından Anadolu'nun dört bir yanındaki yetiştiricilerden özenle seçilen kurbanlıklar, çağdaş yöntemlerle, noter huzurunda, İslami koşullara uygun olarak kesilecek. Kurban siparişleri Migros mağazalarından, 4441044 numaralı müşteri hizmetleri hattından veya www.sanalmarket.com.tr üzerinden verilebilecek.

Koli ağırlığı minimum 12 kilogramlık veya minimum 16 kilogramlık kurbanlık Karaman ırkı koçlar, kesimin ardından koli içinde 2 but, 2 kol, 2 kafes, 1 gerdan ve 1 böbrek yatağı olacak şekilde teslim edilecek.

Diğer bir seçenek olan kurbanlık büyükbaş ise her bir hisse kemiksiz yapılmış, minimum 21 kilogramlık 7 eşit hisse olarak teslim edilecek. Veteriner hekimler tarafından canlı muayenesi yapılan ve resmi kurum sağlık raporları alınan kurbanlıkların kesimlerinin hemen ardından, vekalet verilen kişiye SMS ile bilgisi verilecek.

- Taksit ve indirim imkanı

Migros'ta, koli ağırlığı minimum 12 kilogram kurbanlık koçun fiyatı 995 TL, 16 kilogram koçun fiyatı bin 155 TL, dana hissenin fiyatı ise 1295 TL'den satın alınabilecek. 9 taksit imkanının sunulduğu kurbanlıklar, Money Bonus üzerinden alınması halinde 75 TL indirim uygulanacak.

Müşteriler, adlarına hazırlanmış kurban kolilerini listeden seçtikleri Migros mağazalarından alabildikleri gibi, dilerlerse adreslerine de isteyebilecek.

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya illerinde geçerli olan adrese teslim kurban siparişi için 15 TL teslimat ücreti uygulanacak. Ayrıca, kurbanlarını mağazalardan teslim almak isteyen müşterilere dana için; kıyma, kuşbaşı ve parça et; koç için de kemikli olarak istenilen sayıda parçalama ek hizmet sunulacak.

Tercih eden müşteriler, kurbanlarını ZİÇEV (Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı) ve Koruncuk (Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar) Vakfı'na bağışlama imkanına sahip olacak.
Kaynak: AA