Kırşehir Modern Ve Çağdaş Bir Görünüme Kavuşturulacak

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, cadde ve sokaklardaki üst yapı çalışmalarıyla kenti modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmayı amaçladıklarını bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada görüşlerine yer verilen Başkan Bahçeci, Terme Caddesi, Bahçelievler ve Aşıkpaşa mahallerindeki kilit parke, sert zemin ve içme suyu çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Belediye olarak hedeflerinin alt yapı sorunu olmayan, kilit parke ve asfalt çalışmaları tamamlanmış bir Kırşehir olduğunu vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

'Belediye olarak şehrin pek çok noktasında çalışmalar sürüyor. Bahçelievler Mahallesi'nde alt yapısı biten sokak ve caddelerde sert zemin çalışmalarımızı kontrol ettik. Aşıkpaşa Mahallesi'nde eski asfaltın kazınma işlemleri ise devam ediyor. Teknik noktalarda oluşan küçük çaplı aksaklıkları bir an önce gidererek sorunsuz yollar hazırlamaya gayreti içindeyiz. Tüm aksaklıkları gidererek kentte cadde ve sokaklardaki çalışmaları tamamlayarak modern ve çağdaş bir şehir görünüm kazandırmayı amaçlıyoruz. Bunun için ise ihtiyaç bulunan bölgelerde kaldırım, sert zemin, kilit parke ve asfalt çalışmalarını hızlandırmak içinde elimizden geleni yapıyoruz. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan, modern, çağdaş bir Kırşehir’dir.'

Kaynak: AA