Vali Coşkun, KÖYDES Çalışmalarını Denetledi

Osmaniye Valisi Coşkun, AK Parti Osmaniye Milletvekili Önal ile KÖYDES kapsamında Isızca köy içi yolunda devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını denetledi.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, köylerde yol yapım çalışmalarını denetledi.

Coşkun, AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal ile Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında Isızca köy içi yolunda devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına ilişkin denetleme yaptı.

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Altun’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Coşkun, köy içi yollarının kilit parke taşıyla kaplanmasını önemsediğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Köylülerle de sohbet eden Coşkun, kendisine iletilen sorunların çözümü için talimat verdi.

Milletvekili Önal da gazetecilere yaptığı açıklamada, Isızca köyünün kentin en büyük köylerinden olduğunu, burada 4 bin metrekare alanda kilit parke taşı döşeme çalışmalarının yapıldığını belirtti.

Ziyarette köye yapılan hizmetlerin değerlendirildiğini belirten Önal, şunları kaydetti:

'Köyümüzün ihtiyaçları konusunda Valimizle ve köylülerimizle istişarelerde bulunuldu. Issızca, kentin en büyük köylerindendir. Burada birçok hizmetimiz oldu. Su depoları, su isale hatları yenilendi. Okulda bir park çalışması olacak. Devlet, millet dayanışması olduğu sürece hizmetler daha hızlı aktarılıyor. Burada devletimizin idarecilerinin halka hizmet aşkıyla çalışması, bu hizmetleri daha da hızlandırıyor.'

İl Genel Meclis Başkanı Altun da 2017 KÖYDES çalışmaları kapsamında stabilize olan köy yollarının parke taşı döşeme çalışmalarının başladığını kaydetti.

Kent merkezine bağlı 21 köyde 53 bin metrekare kilitli parke taşı döşeme planlaması yapıldığını bildiren Altun, 'Isızca’nın yanı sıra Çardak, Sarpınağazı köylerinde çalışmalarımız var. 2019’a kadar parkesiz köy kalmayacağını söyleyebiliriz.' dedi.
Kaynak: AA