Garanti, İlk Maaşını Alacak Yeni Emeklilerin Yanında

Bugün itibarıyla emekli olanlar maaş ödemelerini almak istedikleri banka olarak artık Garanti'yi seçebilecek.

Yeni emekli olanlar, ilk maaş ödemelerini artık Garanti Bankası'ndan alabilecek.

Bankanın açıklamasına göre, bugün itibarıyla emekli olan müşteriler, maaş ödemelerini almak istedikleri banka olarak bundan böyle Garanti'yi seçebilecek.

Emekli maaşlarını 3 yıl boyunca Garanti Bankası'ndan almayı taahhüt eden yeni emekliler, maaş tutarına göre tek seferliğine peşin ödenecek promosyon da kazanacak.

Emekli müşterilerine en iyi hizmeti, en hızlı ve kolay yoldan sunmayı hedefleyen Garanti, maaş tutarı bin TL'ye kadar olan yeni emeklilere 300 TL, bin- 2 bin TL arasında olanlara 375 TL, 2 bin TL'nin üzerinde olanlara ise 450 TL promosyon ödemesi gerçekleştirilecek.

- 'Emeklilere hizmette öncü olduk'

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, büyük kıymet verdikleri emeklilere özel hizmetler sunma konusunda her zaman öncü olduklarını belirterek, bu kapsamda, yeni emekli olacak müşterilerinin maaş bankası olarak Garantiyi seçebilmesi için SGK ile anlaşma imzaladıkları bilgisini verdi.

Buna göre, 1 Ağustos2tan itibaren emekli olanların maaş bankası olarak Garanti'yi seçerek ayrıcalıklı hizmetlerden kolayca yararlanabileceğini aktaran Akten, bu kapsamda yapılacak promosyon ödemelerinden bahsetti.

Akten, tüm emeklilerin ülkenin en yaygın ATM ağlarından biri olan Garanti Paramatik'lerden, kendileri için özel hazırlanmış ekranlardan tek tuşla maaşlarını hiçbir masraf ödemeden kuruşu kuruşuna kolayca çekebileceğini kaydederek, şu ifadeleri kullandı:

'Ayrıca özel indirimli faiz oranlarıyla destek, oto, mortgage kredilerinden yaralanabilecekler. Bunların yanı sıra; daha önce emekli olup maaşını başka bankadan alan emeklilerimiz de istedikleri taktirde maaşlarını Garanti'ye aktarabilecek ve aynı şekilde promosyon imkanından ve ayrıcalıklı hizmetlerimizden faydalanabilecek. Her alanda olduğu gibi, yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle, emekli müşterilerimizin de hayatlarına değer katmak üzere çalışmaya devam edeceğiz.'
Kaynak: AA