Çankırı'daki Yangın

Yapraklı ilçesinde 30 civarında ev ile ahırın kullanılamaz hale geldiği yangında mağdur olan vatandaşlara, Çankırı Beşir Derneği tarafından gıda, giysi ve ayakkabı yardımı yapıldı.

Beşir Derneği İl Temsilcisi Salih Özkan ve dernek üyeleri, Müsellim köyü Mansurlu Mahallesi'ndeki yangında evlerini kaybeden aileleri ziyaret etti.

Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisinin de Yapraklılı olduğunu, mağdur olan vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesine gayret göstereceklerini söyledi.

Yangından birçok vatandaşın etkilendiğini ve çok sayıda vatandaşın mağdur olduğunu vurgulayan Özkan, 'Bölgede AFAD ve Kızılay ekipleri çadır kurarak sıcak yemek ikramında bulunuyorlar. Çankırı Beşir Derneği olarak bizler de üzerimize düşen vazifeyi yerine getirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Mağdur olan vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olmaya gayret edeceğiz.' diye konuştu.

Yangında can kaybının olmamasının tek teselli olduğunu ifade eden Özkan, yangında evlerini kaybeden vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaynak: AA