'BTSOBİZ' Kart Bursa İş Dünyasına Ayrıcalık Kazandıracak

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), üyelerine büyük avantajlar getirecek ‘BTSOBİZ" kartı iş dünyasının hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

'BTSOBİZ' Kart Bursa İş Dünyasına Ayrıcalık Kazandıracak
BTSOBİZ kart, BTSO’nun 37 bin üyesine farklı sektörlerde önemli fırsatlar sunacak. Bursa iş dünyası temsilcileri, BTSOBİZ kart ile akaryakıt, eğitim, gıda, hizmet, iletişim, kargo, konaklama, otomotiv ve sağlık gibi alanlarda daha uygun fiyatlarda alışveriş imkanına kavuşacak. Bursalı firmaların uzun dönemli yatırımlarına katkıda bulunacak kart sayesinde anlaşmalı firmalardan alışveriş yapan BTSO üyeleri, yüzde 30’a ulaşan oranlarda indirimlerden faydalanabilecek.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, ‘güçlü oda güçlü üye’ vizyonuyla hazırlanan BTSOBİZ kart platformunun iletişim sektöründen eğitime, sağlıktan enerjiye, ulaşımdan konaklamaya kadar seçkin firmaların ürün ve hizmetlerinden en avantajlı şartlarda yararlanma fırsatı sunacağının altını çizdi. İbrahim Burkay, “BTSO olarak üyelerimizin rekabet gücünü artırmayı hedefliyoruz. Üyelerimizden gelen talep ve önerilerle BTSOBİZ kartın kapsamı daha da genişleyecektir. 4 Ağustos 2017 Cuma günü saat 10.00’da oda hizmet binasında tanıtımını yapacağımız ‘BTSOBİZ’ kartın Bursa iş dünyamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA