Aynı İş Yerinden Üst Üste Hırsızlık Yapınca Yakalandı

Adana'da bir marketten farklı tarihlerde çok sayıda yapıştırıcı madde çalan uçucu madde bağımlısı kişi, güvenlik kamerasından tespit edilerek yakalandı.

Adana'da bir marketten farklı tarihlerde çok sayıda yapıştırıcı madde çalan ve güvenlik kamerasınca görüntülenen şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Hurmalı Mahallesi'ndeki bir marketin çalışanları, rafta bulunan yapıştırıcıların kısa zamanda tükendiğini fark etti.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen iş yeri çalışanları, bir kişinin farklı zamanlarda 4 kez iş yerine gelerek yanında bulunan poşete çok sayıda yapıştırıcıyı doldurup, her defasında bir yapıştırıcının parasını ödeyerek ayrıldığını belirledi.

Market çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntüsündeki şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, yaptıkları çalışmayla kimliğini tespit ettiği şüpheliyi yakaladı.

Özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen şüpheli Akın K'nin (29) uçucu madde bağımlısı olduğu iddia edildi.

İş yerinden 550 lira değerinde yapıştırıcı çaldığı öne sürülen şüpheli, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
Kaynak: AA