GÜNCELLEME - Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu

Çarşamba ilçesindeki operasyonda 870 uyuşturucu hap ile 7 kilo 300 gram kubar ve 38 gram toz esrar ele geçirildi Adliyeye sevk edilen 4 kişiden 3'ü tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde düzenlenen operasyonda 870 uyuşturucu hap ile 7 kilo 300 gram kubar ve 38 gram toz esrar ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'dan yolcu otobüsüyle uyuşturucu getirileceği istihbaratı üzerine çalışma başlattı.

Çarşamba'da operasyon düzenleyen ekipler, bir dinlenme tesisinde otobüsten inen Turgay K. (27), Erkan T. (27) ve Ali Rıza Ö. (44) ile bu kişileri karşılamaya gelen Serkan Ö'yü (26) yakaladı.

Zanlıların yanında getirdikleri çantada yapılan aramada 870 uyuşturucu hap ile 7 kilo 300 gram kubar ve 38 gram toz esrar bulundu.

Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Serkan Ö. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı, diğerleri tutuklandı.
Kaynak: AA