Bakan Tüfenkci Nikah Şahitliği Yaptı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı'nın oğlu Furkan Kahtalı'nın nikah şahitliğini yaptı.

Bakan Tüfenkci, AK Parti Malatya İl Başkanı Kahtalı'nın oğlu Furkan Kahtalı ile Feyza Budak'ın Malatya'daki bir düğün salonunda gerçekleştirilen nikah törenine katıldı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın kıydığı nikahta, çiftin şahitliklerini Bakan Tüfenkci'nin yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Malatya milletvekilleri Mustafa Şahin ve Nurettin Yaşar, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Taha Özhan, AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve eski AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın yaptı.

Bülent Tüfenkci, burada yaptığı konuşmada, çifte bir ömür mutluluklar diledi.

Çiftin iki cihanda da mutlu olmasını Allah'tan temenni ettiğini belirten Tüfenkci, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Sağlıklı toplum ve aile yapısı için böyle güçlü temellerle bir araya gelinmesi lazım. Ben iki aileyi de tebrik ediyorum böyle güzide çocuklar yetiştirdiği için. Kendi medeniyetimize, inancımıza uygun yetişen çiftlerin bir araya gelip yuva kurmaları bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. İki ailemizi de tebrik ediyorum, hayırlı nesiller Allah nasip etsin. Cumhurbaşkanımızın (Recep Tayyip Erdoğan) tavsiyesini babası il başkanı olduğu için hatırlatmaya gerek yok. Allah hayırlı etsin.'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık da çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Hakan Kahtalı da kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

Yeni evli çiftin evlilik cüzdanını Bakan Tüfenkci, çifte verdi.

Törene, çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA